Miercuri 24 Aprilie

Sărbătoare la Iulius Mall Cluj! Un produs consumat de toată lumea este în centrul atenției

 

Prima săptămână din luna octombrie are aromă de cafea, la Iulius Mall Cluj.

 

Pentru a marca Ziua Internațională a Cafelei, Iulius Mall își răsfață clienții cu premii pentru dimineţi pline de energie. 

 

În următoarea perioadă, Iulius Mall Cluj sărbătorește Ziua Internațională a Cafelei alături de cei care iubesc băutura energizantă. De sâmbătă până duminică, între 1 și 9 octombrie 2016, clienții vor fi răsplătiți cu surprize care să pună în valoare momentul lor de răsfăț în compania unei cești de cafea fierbinte. Toți cei care vin la Centrul Info cu un bon de cumpărături care include un produs pe bază de cafea sau accesorii pentru prepararea băuturii sărbătorite se pot înscrie în campanie și pot avea șansa de a câştiga un premiu instant. Primii 100 de clienți care întrunesc criteriile de participare vor primi un talon răzuibil, cu un cadou garantat: aparate french press, vouchere de cumpărături la Coffee Beans, Donuterie, Subway și Sweet Caffe sau doze de cafea Illy. 

 

În plus, până pe 2 octombrie, cei mai matinali clienţi ai mall-ului vor fi invitaţi să servească o cafea proaspăt măcinată din partea locaţiei Coffee Beans, de la parterul Iulius Mall. 

Comentarii Facebook