A fost inaugurat oficial cel mai nou restaurant din Cluj-Napoca, în Piața Mihai Viteazu. Vezi cum arată Bistro wEBSite FOTO


Unul dintre cele mai noi restaurante din Cluj-Napoca a avut parte de inaugurarea oficială, marți seară, în cadrul unui eveniment fastuos, cu muzică live.

Cu toate că este deschis de mai bine de o lună, evenimentul de inaugurare a avut loc abia în 28 martie, seara fiind animată de un concert live al trupei David & The Six Martini Band.

 



Restaurantul le oferă clujenilor posibilitatea de a lua masa într-un mediu placut, intim, iar meniul este unul variat, pregătit de bucătari cu experiență în domeniu. Meniul poate fi consultat AICI.

De asemenea, la Bistro wEBSite se organizează diverse evenimente, de la serate culturale, la concerte live.

Bisto wEBSite este situat în cadrul NTT Tower, de pe strada Constanța, nr 19, la etajul patru al clădirii și este deschis între orele 08.00-23.00.

 

 

 

Am creat un spațiu aerisit și armonios, care să ne hrănească și imaginația ori de câte ori îi trecem pragul. Sunt antreprenoare de mulți ani și experiențele mele mi-au arătat că oamenii care-și doresc să guste succesul au nevoie să fie inspirați. Știm deja cu toții: creativitatea trebuie hrănită zi de zi, iar la noi acest lucru vine ca o completare naturală la o masă delicioasă. E timpul să renunțăm la ideea de a mânca la birou, între două telefoane și peste tastatură și să includem în programul încărcat al oricărei zile mesele luate într-un cadru prietenos și destins. Știu pe pielea mea cât de importante sunt astfel de momente de deconectare pentru a-ți reîncărca bateriile și a putea obține apoi rezultatele excelente pe care ți le-ai propus!”, spune Sigina Luca, project manager wEBSite Bistro. 


Sper din tot sufletul că wEBSite Bistro va deveni locul preferat al multora și sunt convinsă că va servi și ca incubator, ca spațiu de socializare al celor care pot contribui substanțial la dezvoltarea Clujului, oraș pe care cred că îl iubim cu toții cu pasiune”, completează Sigina Luca.


Comentarii Facebook