Divertisment

S-a inaugurat cea mai modernă bază sportivă a Clujului. Vezi cum se face accesul FOTO/VIDEO

  
Primăria a inaugurat oficial, vineri, 2 decembrie, cea mai modernă bază sportivă din Cluj-Napoca, de la fostul cartodrom, din Gheorgheni.

La inaugurare au participat primarul Emil Boc, dar și vicepremierul României, Vasile Dîncu, care au făcut un tur al complexului sportiv și chiar au testat pistele de bowling și mesele de tenis de masă (VIDEO).

Accesul în baza sportivă și folosirea terenurilor și aparatelor din cadrul acesteia se face în mod gratuit de toatălumea, însă pentru a face acest lucru trebuie să obțineți un card de acces, gratuit, prin intermediul unei aplicații special dezvoltate, disponibilă pe site-ul www.complexsportivgheorgheni.ro.

Am realizat o aplicație pe care de astăzi o puteți accesa pe adresa complexsportivgheorgheni.ro, unde vă îndeamnă să vă rezervați un teren, apoi vă ândrumă să vă faceți un cont, pentru care aveți nevoie doar de o adresă de email și un număr de telefon, apoi primiți confirmarea rezervării pe telefon, după care vă prezentați aici (n.red. la complexul sportiv) să vă ridicați cardul pe baza căruia veți putea accesa terenurile dorite”, a declarat Emil Boc.

Prin această metodă puteți rezerva terenuri precum cele de fotbal, de tenis sau baschet însă anumite activități nu necesită rezervare, cum este sunt tenisul de masă, badminton sau volei.

O altă metodă de a obține cardul, fără a descărca aplicația, este direct prin completarea unui formular pe site, ori prin prezentarea la complexul sportiv cu buletinul, unde vi se va elibera pe loc.

Mai mult, persoanele care dețin un card de bike-sharing îl pot folosi și pentru a intra în complexul sportiv Gheorgheni, doar prin crearea unui cont care să ia în evidență cardul.

Complexul sportiv, în valoare de aproximativ 20 milioane de lei cuprinde terenuri cu nocturnă - 3 terenuri sintetice de mini fotbal, 3 de tenis, 2 de baschet; 1 teren de tenis cu peretele, 2 de badminton și 2 de volei de plajă - unde accesul se va face cu rezervare prealabilă.

În ceea ce privește zonele interioare, Complexul Sportiv Gheorgheni include piste de popice, spațiu și dotări pentru tenis de masă, precum și o sală multifuncțională.

Totodată, noua bază sportivă este dotată cu aparate și echipamente pentru exerciții fizice în aer liber; aparatură pentru exerciții fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de cățărări, parkour; spații de joacă pentru copii de toate vârstele; amfiteatru în aer liber (428 locuri); pistă de alergare; pistă de biciclete/role agrement; pistă role viteză; teren de paintball cu obstacole; Parc Aventură - trasee prin copaci, pe frânghii și alte instalații; alei de promenadă și spații verzi generoase.

Mai multe imagini găsiți AICI.

2-12-2016, 14:05
27 vizualizări
14 comentarii
Gelu4-12-2016, 17:24
Evident ca aleea de langa parc e blocata deja de masini parcate, iar parcarea parcului e goala :))
Ech2-12-2016, 15:00
Ma intreb cate locuri de parcare sunt in zona sa mearga omu sa poata si parca?
Sau va parca lumea pe ulita cea ingusta ,si maidanezii vor face bani la bugetul de stat din pix si hartie
Gigi2-12-2016, 15:02
Sunt destule. Când vi din sat poate vizitezi parcul.
Jojo2-12-2016, 15:11
parcul e destinat oamenilor dornici de a practica sport nu Momaile umblătoare pe 4 roti. vi cu bicicleta cu autobusul sau taxiul. Dacă nu stai acasă ca sunt alții care vor sa vina. vizitatori vor fii oricum. Mă refer la oameni dornici de a practica sport deca juca un tenis sau un fotbal nu de obezi născuți în mașina.
@Jojo2-12-2016, 15:33
Jojo are dreptate. Probabil si pe el ma-sa l-a carat pe portbagajul bicicletei din manastur pana in Gheorgheni, si de aceea i s-au zdrucinat creierii si nu gandeste. Alte mame poate nu vor sa-si duca copiii pe bicicleta si vor sa-i duca cu masina, dar Jojo fiind un hater, nu se gandeste si la asta.
uau2-12-2016, 15:50
Nu trebe sa vi din mănăstur dacă nu poți fără mașina. parcul oricum se umple de oameni. Deci poți sta acasă. Clujul are 320 000 locuitori fără studenți și navetiști.
Vai vai2-12-2016, 21:05
Unii creed ca pun comentarii numai sa incite. Miros a prostie de la un km si a rautate
georgian2-12-2016, 21:13
Ieste coe destule parcari, acolo'sa langa tarabile unde se vinde samanta e si parcarile! Si este si banci sa poti sta cu picoarele pe iele sa fluieri dupa pixxxdele de alearga prin parc. Ierea chiar culmea sa face parc si sa nu poti merge cu beemveu sa te stie lumea cat de valoros iesti! Neste pacanele ierea bine de mai punea da lasa ca ie bine si asea, poate dupa ce mai dispare din masile de pinpong are sa bage pacanele in loc la iele!
ion 3-12-2016, 0:21
Voi, la prostia voastra, ori sunteti pnlpimpi ori tineri superficiali si xenofobi. E laudabil ca primaria a construit parcul, bravo ei, dar cine sunteti voi sa-i spuneti omului cu ce mijloc de transport sa vina si cu ce nu in parc? Poi chemati-l pe Stalin sa va faca dictatura daca numa' pe aia o visati!
TotEu4-12-2016, 10:05
Ioane tu esti din bancul cu prostii? S.u.g.i fraiere alaturi de toti boschetii care se duc la buda in masina!
decret4-12-2016, 10:13
În parc fără mașina. Am decis.
hopaa2-12-2016, 14:53
Respecte domnule primar. Așa ceva nu exista in România. Plus ca avem și cea mai moderna sala polivalenta din tara și cel mai modern stadion. Dacă astea sunt lucruri normale pe la Timișoara iași sau constanta orașe detalia clujului nu se face sala de sport sau stadion. De fițe cu parc de agrement cum e ăsta nu mai vorbesc. Deci respecte primăriei.
Boc își bate joc2-12-2016, 15:04
La Timișoara și constanta sau Iași nu se face sala de sport și stadion ca primarii de acolo fura în prostie. În schimb boc face lucruri concrete.
concrete3-12-2016, 0:26
Da, poduri, tunele, Somes navigabil, piste de biciclete, centuri toate sunt foarte concrete! Cum de noi le vedem, iar tu nu le vezi? Deci: ne lesi cu limba?

Cele mai citite ştiri din Divertisment

5 vizualizări
30-1-2013, 22:14
EI SUNT PRINȚIȘORII Clujului: Dețin milioane de euro și RUP cluburile. Mâine vor controla ORAȘUL - FOTO» Vezi tot
4 vizualizări
29-3-2017, 17:07
Și-a urmărit soţia cu o dronă. Ce făcea femeia lui, într-o parcare, l-a şocat - VIDEO» Vezi tot
4 vizualizări
16-6-2016, 14:47
Băile termale de la Nyirbator, perla de lângă granița Româno - Maghiară - FOTO» Vezi tot
3 vizualizări
10-8-2013, 16:31
Roxana Vancea, poze fără sutien la piscină. HOT or NOT - FOTO» Vezi tot
3 vizualizări
2-8-2013, 17:59
VIRALUL ZILEI: Ce a aflat o femeie după ce și-a tatuat desenul fiului pe braț» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?