Roxana Ciuhulescu spune adevăratul motiv pentru care a plecat de la Pro TV. Cum s-a acomodat la Look TV



Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, Roxana Ciuhulescu, a decis să spună adevăratul motiv pentru care a plecat de la Pro TV.

Roxana Ciuhulescu a decis, în urmă cu câteva luni, să renunțe la emisiunea pe care a prezentat-o timp de 14 ani de zile, Pro Motor, din cauza noilor producători și a faptului că echipa nu mai era la fel de strânsă ca înainte.

"În ultimii doi ani de zile tot am vrut să plec din ProTV. S-a schimbat producătorul emisiunii mele, nu se compara cu precedentul, nu mai eram aceeaşi echipă strânsă ca la început. Au apărut foarte multe nemulţumiri, de genul picăturii chinezeşti. Picătură cu picătură, s-a umplut paharul. Pasul despărţirii eu l-am făcut şi a venit ca o chestie normală. Eu m-am dus la şeful meu de câteva ori şi i-am spus că vreau să plec. Nu s-a schimbat nimic în comportamentul lor. Este foarte trist că nu au dorit să mă întoarcă din decizia mea!", a declarat Roxana Ciuhulescu pentru ziarulring.ro.

Prezentatoarea TV a mai spus că prima săptămână de la Look TV a fost una dintre cele mai grele din viața ei.

"Mi-a fost greu în prima săptămână, a fost poate printre cele mai dificile perioade ale vieţii mele. Totul a fost greu: faptul că lucram într-o televiziune nouă, eram într-o arie cu totul nouă. După 14 ani de ProTV pe un format de emisiune auto, am trecut la sport. M-au ajutat foarte mult oamenii cu care am lucrat în Pro şi acum sunt cu mine. Am trecut de la emisiuni produse la cele live, iar asta a fost foarte obositor. Ţin minte că vineri, 25 iulie, am avut prima emisie, iar când am terminat live-ul, pe la 12 noaptea, am avut impresia că cineva a lungit drumul, că nu mai ajung acasă. Eram atât de obosită, am căzut lată. M-a consumat enorm prima zi. Am avut nişte emoţii că-mi era teamă să nu leşin, atât de tare îmi bătea inima", a încheiat prezentatoarea TV.

Comentarii Facebook