România se numără printre țările cu cele mai frumoase femei din lume. Cine spune acest lucru


Un important expert al turismului medical, dr. Prem Jagyasi, a nominalizat România într-un clasament al țărilor cu cele mai frumoase femei din lume.

Dr. Prem a publicat pe site-ul celebrului său ghid turistic "Dr Prem's Travel and Tourism Guide" articolul cu titlul "Țările pe care le puteți vizita pentru a vedea cele mai frumoase femei din lume", scrie news,thaivisa.com, citat de Agerpres.

Acesta a menționat că țările au fost puse într-o ordine aleatorie, precizând că "fiecare femeie este frumoasă, indiferent de țara în care trăiește".iferit.

Site-ul său de călătorie și ghidul de turism au enumerat în această listă Ucraina, Suedia, Thailanda, Bulgaria, Rusia, Olanda, Liban, Polonia, India, Brazilia, Italia, Canada, Serbia, Coreea de Sud, Croația, Columbia, Argentina, Etiopia, România.

Femeile din România au fost descrise în acest ghid ca fiind elegante, cultivate, harnice, grijulii, cu atitudine pozitivă, înțelegătoare, feminine și promotoare ale valorilor tradiționale, având tot ceea ce un bărbat caută când își alege o soție. Dr. Prem a mai scris că ele sunt recunoscute pentru inteligența lor nativă și pentru faptul că acordă prioritate în viață culturii și dezvoltării personale,.

Comentarii Facebook