Robbie Williams CONCERT pe Cluj Arena / UPDATE: Ce spune Emil Boc?

 

UPDATE

 

Știri de Cluj l-a contactat pe primarul Emil Boc pentru a vedea dacă municipalitatea negociază cu impresarul lui Robbie Williams pentru un concert în 2015, cu ocazia eveimentului Capitală Europeană a Tineretului.

 

”Încă nu pot confirma nimic”, a spus Emil Boc.

 

------------------------

 

Robbie Williams vrea să susțină un concert în România, orașul preferat fiind Cluj-Napoca. 

 

Artistul vrea să includă România și Croația în turneul lui mondial, din 2015.

 

Au apărut noi zvonuri privind un turneu din 2015 și în România. Robbie are intenția de a susține un concert în cel de-al doilea oraș al României, Cluj-Napoca. Concertul ar putea avea loc în Cluj-Arena, noul stadion al orașului, care a fost deschis în 2011. 

 

Devine clar acum că Europa de Est va fi cel mai probabil una dintre etapele turneului, mai ales că Robbie nu a vizitat România și Croația în 2014”, scrie robbiewilliamslive.com.

 

Un sondaj realizat de Știri de Cluj, la sugestia primarului Emil Boc, l-a plasat pe primul loc intre preferintele clujenilor pe Bon Jovi. Robbie Williams a fost si el  intre preferatii clujenilor si s-a situat pe locul 4. 

 

 

Sondajul a pornit de la anunțul făcut de primarul Emil Boc in emisiunea Stiri de Cluj LIVE că, în 2015, Clujul va avea parte de un concert răsunător, în cadrul evenimentului Capitală Europeană a Tineretului.

 

Vezi AICI rezultatul sondajului.

Comentarii Facebook