Richard Clayderman suține la Cluj un spectacol lansat în premieră în România. Vezi cât costă biletele la concertul său



Celebrul pianist Richard Clayderman va susține un concert la Cluj-Napoca, la sfârșitul lunii martie, la Teatrul Național.

Show-ul se numește sugestiv „From Paris with Love”, iar spectatorii români vor fi primii din toată lumea care se vor bucura, în premieră absolută, de noul spectacol, anunță organizatorii evenimentului.

Artistul a ales România pentru lansarea noului spectacol pentru a-și arăta prețuirea față de fanii romîni, care l-au primit de fiecare dată cu brațele deschise

„From Paris with Love” este un concept inovator, care propune publicului o experiență senzorială totală. Începand cu muzica lui Clayderman, pentru care pianul este o prelungire a ființei sale, continuând cu decoruri impresionante, grația dansului și efecte vizuale care vor potența efectul muzicii, spectacolul „From Paris with Love” ilustrează iubirea, generând asupra auditoriului tot paletarul de trăiri asociate acesteia.

Complexitatea și standardul ridicat al show-ului, care va avea loc în premieră în luna martie 2015 în România, au determinat implicarea unei echipe de profesioniști formată din peste 100 de oameni.

Din repertoriul de spectacol nu va lipsi, desigur, „Ballade pour Adeline”, piesă care a atins cifra record de peste 22 de milioane de copii vândute în 38 de țări și care a devenit emblema celebrului pianist. Richard Clayderman va fi acompaniat de baletul și orchestra „Camerata Regală”.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 28 martie, ora 19.30, la Teatrul Național Cluj-Napoca.

Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Teatrului, la casa de bilete a Casei de Cultură a Studenților și online pe www.vandbilete.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de 400 de lei categoria VIP, 300 de lei categoria I și 200 de lei categoria a II-a.

Comentarii Facebook