REVCLUJ 2016: Campania ”Salvați Revelionul” vă poate aduce bilete la cea mai mare petrecere de Revelion

 

Noaptea de Revelion trebuie să fie una specială, iar un grup de tineri din Cluj luptă pentru a-i face pe oameni să înțeleagă acest lucru.

 

Revelionul înseamnă să lași tot ce-a fost rău și neplacut în spate și să pășești în Noul An plin de încredere, speranță și optimism. Revelionul trebuie să fie o sărbătoare, o noapte de neuitat, plină de muzică bună, petrecută alături de persoanele care ți-s cu adevărat la suflet. Iar ideea acestui Revelion s-a pierdut undeva pe parcurs. Revelionul TREBUIE Salvat”, afirmă Gabriel Apăvăloaie, Project Manager REV Cluj.

 

Inițiatorii campaniei ”Salvați Revelionul” îi invită pe clujeni să trimită materiale foto, video sau text în care să descrie experiențele ”traumatizante” de Revelion  pe adresa salvamrevelionul@revcluj.ro. Drept răsplată sunt puse la bătaie 50 de invitații la petrecerea Rev Cluj, pe pagina campaniei salvam.revcluj.ro.

 

Rev Cluj este organizat de Transylvania Music Event și va aduce pe scena clujeană artiști precum Dj Fresh, Sebastien, Global Djs, Șuie Pararude dar și alții. 

 

Concertele de la Sala Polivalentă, din noaptea dintre ani, vor începe la ora 21.00 și vor dura până dimineața la 8.00.

 

REVCLUJ 2016! Mega petrecere de Revelion în Sala Polivalentă

Comentarii Facebook