Raiul All Inclusive - Turcia, Kusadasi! Plecări din Cluj-Napoca într-o vacanță de vis - FOTO

 

Turcia este Raiul All Inclusive! Stațiunile turcești adună milioane de turiști iubitori de căldură, plaje superbe și mâncare în regim all inclusive! Agenția de turism Alis Holidays aduce românilor pachete turistice all inclusive, în Kusadasi, la tarife low cost!

 

Stațiunea turcescă faimoasă – Kusadasi – reprezintă un punct turistic de excepție recomandat de nenumărați turoperatori și agenții de turism. Plajele intinse, clima potrivită, istoria, shoppingul și distracția sunt elementele principale care atrag turiștii din lumea întreagă.

 

 

Spre exemplu:

 

În Kusadasi se află trei pacuri acvatice, iar două dintre ele sunt printre cele mai mari din Europa. Adaland se află la 4 km de Kusadasi şi este compus din mai multe zone: Aquapark, Dolphinpark şi Seapark.

 

 

Stațiunea are trei pieţe în aer liber. În fiecare marţi se organizează piaţa pentru fructe şi legume, miercuri are loc cea destinată hainelor. Vineri se realizează o altă piaţă în care se vând fructe, legume, condimente şi peşte.

 

Pentru fanii shopping-ului, Kusadasi este Raiu! De la suveniruri, condimente, ceramice, la covoare, haine, până la geci din piele, în această stațiune fiecare îți găsește ceva de achiziționat. Marele Bazar este principala atracţie, iar multitudinea de magazine este încântătoare.

 

 

Staţiunea Kusadasi este faimoasă pentru viaţa de noapte. Multe cluburi sunt localizate în case vechi, din cărămidă roşie. În centrul vechi al oraşului, numit Kaleici, sunt multe restaurante elegante şi multe baruri unde se ascultă muzică live. 

 

Alis Holidays propune turiștilor sejururi de 7 nopți, hotel de 3* - Hotel SURTEL 3*, în regim all inclusive la tarifuri de la 245 euro/persoană în camera dublă. Oferta Early Booking 10% este valabilă până în 30.04.2016. În plus, pentru copiii cu vârsta de până la 7 ani beneficiază de cazare gratuită! Vezi detalii AICI.

 

 

 

Pentru a facilita accesul la transport a tuturor turiștilor, Alis Holidays a introdus plecări cu autocarul din multiple orașe: Satu Mare, Baia Mare, Dej, Cluj Napoca, precum și din alte stații de pe traseul spre Kusadasi: Târgu-Mureș, Brașov, Ploiești și București.

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

Comentarii Facebook