Divertisment

Radio Impuls pe locul I in topul preferintelor clujenilor

  

Radio Impuls s-a situat din nou în fruntea topului preferințelor clujenilor pe segmentul radiourilor comerciale.

Ultimul sondaj realizat de IRES în luna mai a acestui an arată că postul local Radio Impuls se situează pe poziția principală în topul radiourilor comericale din Cluj-Napoca.

 “Pe segmentul radiouri comerciale locale Radio Impuls s-a situat pe primul loc, având cele mai mai multe voturi din partea publicului, urmat de Radio Paprika si radio Napoca FM”, a declarat Prof. Vasile Dâncu, preşedintele Institutului Român pentru Evaluare și Strategie - IRES.

O poziție principală o ocupă de asemenea și Radio Cluj la nivel regional, restul radiourilor situându-se cu procente de 2% și 1% în sondaj”, a mai subliniat Vasile Dâncu.

Postul local Radio Impuls a luat ființă acum 10 ani, iar de anul  trecut  a fost lansat la nivel național în Timișoara, Sibiu, Constanța și București după achiziționarea frecvențelor de radio ale BBC România.

Radio Impuls a cunoscut o ascensiune constantă, iar spre surprinderea noastră, după lansarea națională a radioului, acesta a devenit foarte ascultat atât în București, dar și în restul orașelor unde emite.” – declară Decebal Cotoc.

O surpriză deosebit de plăcută am avut-o  în cazul postului local Napoca Fm. Conceput ca un post de radio comunitar, Napoca FM a ajuns pe poziția a 3-a în sondaje cu un procent de peste 3%, ceea ce demonstrează încă o dată că munca noastră a fost răsplătită și apreciată.”, a mai completat Decebal Cotoc.

Radio Impuls (101,5 FM) si Radio Napoca FM (102,2 FM) sunt principalele radiouri ascultate de clujeni pe segmentul comercial limba română, situându-se în topul preferințelor clujenilor cu procente de peste 5% și respectiv 3%.

Ne concentrăm eforturile pe dezvoltarea rețelei Radio Impuls la nivel național și sperăm ca după modelul reușitei de la Cluj-Napoca  în curând să ne situăm pe poziții principale și în restul țării.” , declară Călin Zereș, directorul general Radio Impuls și Napoca FM.

11-7-2013, 16:54
27 vizualizări
2 comentarii
U Cluj12-7-2013, 9:23
Foarte tara. Un post de radio pt prostii !!!
Mihai12-7-2013, 8:11
Felicitari Radio Impuls!!!!

Cele mai citite ştiri din Divertisment

110 vizualizări
21-9-2018, 16:43
Concert într-un autobuz electric la Cluj. Acesta este spiritul orașului - VIDEO» Vezi tot
61 vizualizări
21-9-2018, 11:49
Vino duminică la Kiddy Festival, în Iulius Parc: Jocuri antrenante, ateliere creative și activități captivante» Vezi tot
42 vizualizări
14-12-2017, 0:16
Alina Ceusan spune cum și-a operat nasul! Ceușan e o renumită bloggerița de modă - VIDEO» Vezi tot
41 vizualizări
20-9-2018, 13:59
Clujul pierde un mare un concert in favoarea Bucurestiului. Concert Ed Sheeran la București» Vezi tot
39 vizualizări
10-9-2018, 10:56
Cine e Bogdan Ioan, tânărul care a făcut senzație la Vocea României - VIDEO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?