Promoție! Vacanță în Belek (Turcia) - Sejur ultra all inclusive cu plecare din Cluj-Napoca

 

Agenția de turism din Cluj Alis Holidays: Turcia este recunoscută pe plan mondial ca fiind destinația cu cele mai bune servicii all inclusive la tarife accesibile. 

Agenția de turism Alis Holidays a pregătit pentru această vară oferte turistice ultra all inclusive la tarife promoționale, în renumitele stațiuni turcești precum este Belek.

 

 

Belek este un adevarat paradis pentru turiștii care se relaxează pe malul Mediteranei. Stațiunea este situată la 30 de kilometri, în estul provinciei Antalya.

 

Adevărata frumusețe locală a fost promovată în lume de abia din 1984. Belek a devenit un paradis pentru turiștii din întreaga lume, în special pentru plajele sale superbe și întinderile mari de terenuri de golf. Astfel, Belek este atât o stațiune de relaxare pe plajele sale întinse cât și o renumită destinație de golf. Având o concentrație mare de terenuri de golf, destinația propusă de Alis Holidays farmecă anual milioane de vizitatori prin peisajele sale magnifice. 

 

 

În regiune se regăsesc resorturi de vacanţă la standarde ridicate de calitate, foarte multe hoteluri de 4-5 stele cu terenuri de golf. Facilitățile ultra all inclusive creează o atmosferă ideală pentru familiile care doresc să îți petreacă concediul într-un mod relaxant. Printre dotările și serviciile oferite de hoteluri se numără terenurile de tenis iluminate, zone de joacă pentru copii, centre de de fitness/wellness complet echipate, piscine interioare/exterioare și terenuri special amenajate pentru iubitorii de golf.

 

 

Belek-ul este foarte apreciat de către: 

 

- Iubitorii de plajă: Stațiunea are una dintre cele mai frumoase plaje de pe coasta Mediteranei -16  km de nisip alb-auriu;

- Jucatorii de golf: Belek este destinația de top a Turciei pentru golf, cu zeci de terenuri amenajate pentru sportivi;

- Exploratori: Belek este și o regiune cu încărcătură istorică – exemplu renumitul sit antic Perga.                            

 

Oferta turistică promoțională propusă de Alis Holidays pentru români, în această vară, cuprinde un sejur de 7 nopți la hotel Vera Mare 5*, Belek în regim de masa ULTRA ALL INCLUSIVE la tariful de 405 euro/pers. În acest tarif este inclus: transportul cu avionul, plecare din Cluj Napoca spre Antalya și retur, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și storno. Oferta de early booking este valabilă până la data de 02.06.2016

 

Detalii despre această ofertă AICI.

 

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

Comentarii Facebook