Miercuri 24 Aprilie

Producătorii Game of Thrones fac dezvăluiri despre ultimul episod al serialului



Producătorii serialului fenomen ”Game of Thrones” au anunțat planul pe care îl au pentru ultimul sezon din serie. Anunţul a fost făcut chiar de directorul de programe de la HBO, Casey Bloys, în cadrul unei conferinţe susţinute la un colegiu american, potrivit BBC.

Astfel, se pare că Game of Thrones va beneficia de filmarea mai multor variante de final, totul pentru a evita o situaţie similară cu cea petrecută în cazul sezonului şapte al serialului, când hackerii au sustras un episod nedifuzat încă şi l-au publicat pe internet, scrie gândul.info.

„Ştiu că în cazul finalului Game of Thrones vor fi filmate mai multe versiuni, astfel ca nimeni să nu ştie cu exactitate ce se va întâmpla. Trebuie să facem asta când avem de-a face cu un serial atât de lung. Deci, vor fi trase mai multe versiuni astfel încât să nu existe niciun răspuns până la adevăratul final”, a declarat Casey Bloys.

Sezonul 7 a avut parte de mari probleme din cauza hackerilor,c are au reușit să sustragă scenarii, documente confidențiale și chiar episoane nedifuzate, atât din Game of Thrones, cât și din alte producții HBO.

Comentarii Facebook