Pro TV nu renunță la emisiunile populare: Vocea României, MasterChef și Las Fierbinți vor continua



Conducerea postului de televiziune Pro TV a emis un comunicat de presă, după ce multe dintre vedetele trustului au migrat către posturile concurente, prin care anunță că emisiunile populare ale postului vor continua.

Oficialii postului anunță, încă o dată, că Vocea României, MasterChef și Las Fierbinți vor continua din toamnă și că o serie de vedete rămân la Pro TV, potrivit paginademedia.ro.

”Nume precum Andreea Esca, Oana Cuzino, Andi Moisescu, Cătălin Măruţă, Andra, Cabral "vor continua să facă istorie la PRO TV, alături de cele mai bune echipe de producători, editori, reporteri şi alţi profesionişti", se arată în comunicat.

Totuși, în comunicat nu sunt precizate nume importante, precum Smiley, Pavel Bartoș sau Loredana, despre care s-a vehiculat în ultima vreme că ar pleca la Antena 1.

Îi asigurăm pe milioanele de români care ne urmăresc în fiecare zi că PRO TV va continua să fie un trendsetter şi un lider pe piaţa media din România. Astăzi, PRO TV gândeşte mai liber ca niciodată", spune Aleksandras Cesnavicius, în comunicatul de presă al Pro TV.

Comentarii Facebook