Primul hotel de cinci stele cu aquapark din Felix, ”Lotus Therm SPA&Luxury Resort” și-a deschis porțile. Cum arată și care sunt prețurile (P)



Sâmbătă seara a avut loc tăierea de panglică a primului hotel de cinci stele din stațiunea Băile Felix, acesta fiind totodată și unicul complex balnear de cinci stele din România, iar de duminică ”Lotus Therm Spa&Luxury Resort” are porțile deschise pentru clienți.

Complexul impresionat a realizat de cinci asociați (Transilvania Brașov, SIF Oltenia Craiova, SC Turism Felix SA, SIF Muntenia București și SIF Moldova Bacău), iar suma investită de aceștia în proiect se ridică la 29.3 milioane euro.

Resort-ul se întinde pe o suprafață de 47.000 metri pătrați și are o capacitate 180 camere și 262 de locuri de cazare (79 camere single, 37 camere double, 3 camere pentru persoane cu dizabilități, 39 apartamente, 8 suite și 6 apartamente speciale – VIP, Honeymoon, Gold, Blue), iar fiecare dintre ele se ridică la pretențiile oricărui client.

Cel mai impresionant apartament din hotel este, de departe, apartamentul VIP, dotat cu două dormitoare, living și terasă cu jacuzzi.

 



De asemenea, un alt punct de atracție îl reprezintă aquapark-ul unic în România, care poartă numele de ”Felixarium”. Acesta este format din 14 bazine interioare și exterioare cu recirculare și apă termală, jacuzzi, peșteri, cascade, 2 tobogane, zone de luat masa (Cascada Bar, Yammi Grill, Tiki Bar), teren de beach volley, centrul GOLD SPA cu 3 tipuri de saună și cameră de gheață. Factorul ”WOW” al aquapark-ului este cupola retractabilă care le oferă clienților o priveliște de neuitat, atât ziua cât și noapte.

Accesul la aquapark este permis și persoanelor care nu sunt cazate la hotel, sistemul de intrare fiind pe bază de brățări. Cei care vin la Felixarium nu sunt nevoiți să umble cu bani cash la ei, fiecare bar fiind dotat cu POS-uri, iar plata se face la plecare.

Florian Serac, directorul Turism Felix, a anunțat că se va practica și un preț promoțional pentru intrarea la Felixarium în primă fază, de 35 lei.

 

 



Totuși, ceea ce diferențiază Lotus Therm de alte resort-uri de lux din țară este centrul medical de tratament balnear și SPA, Nelumbo Med-SPA, care oferă servicii de ultimă generație.

Clienții hotelului se pot bucura de cele mai variate servicii și terapii, precum hidroterapie, împachetări și băi cu namol, împachetări cu parafină, electroterapie, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, masaje, piscine interioare cu apă termală, cosmetică, saune și o fântână cu gheață pentru curajoșii care vor să se răcorească. Apele termale din Băile Felix sunt și curative și cele mai apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului locomotor.

De asemenea, centrul medical dispune de unicul aparat pentru terapia TECAR, din regiunea de Nord-Vest a României.

Complexul pune la dispoziție și trei saloane (Salon Topaz 100 locuri, Salon Opal 150 locuri, Salon Onix 200 locuri) care pot fi închiriate pentru diverse evenimente, precum conferințe, traininguri, cursuri, simpozioane, seminarii, nunți, banchete, botezuri sau aniversări.

Lothus Therm SPA&Luxury Resort are pregătite și o serie de oferte speciale pentru sărbători, dar și pentru cei care caută câteva zile de relaxare sau tratamente balneare.

Pentru mai multe informații despre ofertele curente și prețurile camarelor puteți accesa site-ul oficial al complexului www.lotustherm.ro.

Comentarii Facebook