Prima parte a seriei ”Răzbunarea țigăncii” rulează la Cinema Mărăști. Partea a doua are premiera în 12 mai

 

Filmul ”Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul” (prima parte a mini-seriei), printre puținele producții clujene, rulează pentru public, în mod gratuit în cadrul unei colaborări cu Primăria Cluj-Napoca, la Cinema Mărăști. 

 

De asemenea, un alt anunț important făcut de regizorul filmului 100% clujean, Adrian Munteanu, a anunțat că partea a doua a producției sale primită bine de public va avea loc în 12 mai. 

 

Între timp, proiecția GRATUITĂ a primei părți, ”Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul”, are loc timp de 3 zile (Vineri 5 Mai, de la ora 21:00, Sâmbătă 6 și Duminică 7 Mai, de la ora 17:00), ”la Cinema Mărăști, grație unei colaborări ("the beginning of a beautiful friendship") cu Primăria Cluj Napoca și cu acei oameni pasionați ce se ocupă de frumosul cinematograf Mărăști!”.

 

O serie de critici de film au vorbit despre prima parte a mini-seriei în urma vizionărilor private, dar și după premiera filmului. Toate recenziile pot fi citite AICI.

 

În plus, Napoca Film, casa de producție din spatele mini-seriei, anunță a doua parte a filmului în 12 mai. ”Marea PREMIERĂ a celei de-a doua părți a mini-seriei "Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și Horthy", în data de 12 Mai, la Cinema Florin Piersic! Proiecțiile vor continua la același minunat cinematograf, în zilele ce urmează premierei, după următorul program: 15, 16, 19 și 20 Mai, de la ora 18:00. Biletul costă 13 lei (11 pt. studenți). E util de știut și că cele două filme pot fi văzute și independent unul față de celălalt”, a mai descris regizorul.

 

În a doua parte, publicul va putea să îl vadă în acțiune pe politicianul devenit actor, Mihai Seplecan, dar și o serie de actrițe tinere aflate la prima experiență cu lumea filmului. De altfel, așa cum a precizat și regizorul Adrian Munteanu, la lansarea primei părți, filmul este și o rampă de lansare pentru unii tineri în lumea cinematografiei. 



Comentarii Facebook