Prima ediție din an a Expomineralia, la Iulius Mall Cluj. Ametistul și Citrinul sunt vedetele



Anul 2017 debutează la Iulius Mall Cluj cu o ediție specială a târgului de pietre prețioase și semiprețioase Expomineralia. Cei care vor să își completeze colecțiile de bijuterii vor putea alege din nenumărate modele, iar cei interesați pot afla ce pietre li se potrivesc și ce proprietăți au.

Până duminică inclusiv, 8 ianuarie 2017, parterul Iulius Mall Cluj găzduiește prima ediție din acest an a Expomineralia. În centrul atenției vor fi două pietre deosebite, care impresionează prin variațiile de culoare și prin raritatea lor. Ametistul îi încântă pe cei care iubesc bijuteriile vesele cu nuanțe de la violet pal, până la violet închis, fiind considerat cristalul spiritualității, cu rol protector. Ametistul este cunoscut ca piatra lunii februarie, fiind cel mai valoros din familia cuarț. Cea de-a doua „vedetă” este Citrinul, care se găsește atât în nuanțe de galben deschis, cât și în cele de maro auriu. Citrinele naturale sunt foarte rare și sunt pietre care semnifică regenerarea și echilibrul. La Expomineralia din Iulius Mall Cluj, doritorii pot găsi o multitudine de coliere, cercei, inele, brățări și alte accesorii și decorațiuni care sunt înnobilate de cele două pietre semiprețioase.

În plus, clienții vor descoperi o selecție de aproximativ 150.000 de articole, realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii. Peste 180 de tipuri de pietre, cu forme şi culori diferite, au fost utilizate pentru realizarea bijuteriilor. Cei pasionaţi vor putea afla de la expozanți despre energia, structura și vibrațiile cristalelor, despre modul în care acestea le pot influența sănătatea și starea de spirit și care sunt pietrele care le definesc zodia și personalitatea.

Comentarii Facebook