Prima declarație a lui Bebe Cotimanis, după ce a fost înlocuit de la ”Românii au Talent”



După ce a ocupat poziția de jurat în cadrul emisiunii-concurs ”Românii au Talent”, bebe Cotimanis a fost înlocuit cu Florin Călinescu.

Numeroase zvonuri au apărut în urma acestei informații, potrivit cărora Cotimanis ar fi fost dat afară din juriu, însă actorul a clarificat totul.

Acesta a precizat că decizia de a pleca i-a aparținut, el având de ales între mai multe proiecte.

Am avut de ales între mai multe proiecte atât ale Pro TV, cât şi unele strict personale, dar şi profesionale – trei piese de teatru şi colaborări. Anul acesta «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi cunoştinţe într-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic“, a declarat Bebe Cotimanis pentru adevarul.ro.

El a povestit că experiența de la ”Românii au Talent” a fost una frumoasă, însă uneori avea mustrări de conștiință.

A fost foarte frumoasă (experienţa de la Românii au talent – n.red.). Nu a fost obositor, însă, a judeca pe cineva nu este chiar cel mai uşor lucru pe lumea asta. Am avut nopţi în care n-am dormit având mustrări de conştiinţă că intervin în destinul unor talente de excepţie, până la urmă“, a mai spus Cotimanis.

Comentarii Facebook