Pokemon Go e un fenomen mondial! Deja a apărut o aplicație care îi cuplează pe jucători



Un celebru site matrimonial a lansat o aplciație destinată utilizatorilor jocului devenit fenomen global, Pokemon Go, prin care aceștia să-și găsească jumătatea.

Site-ul Project Fixup a lansat aplicatia PokeDates, care poate aranja intalniri intre doi "antrenori" de Pokemoni, care se vor intalni astfel la un PokeStop sau la un Gym, scrie publicatia New York Daily News, citată de yoda.ro.

Astfel, doritorii care apeleaza la acest serviciu matrimonial trebuie sa completeze un chestionar, pe baza caruia aplicatia le va gasi partenerul potrivit.

Prima intalnire aranjata astfel prin PokeDates este gratuita, insa pentru urmatoarele utilizatorul va trebui sa plateasca 20 de dolari.

Potrivit CEO-ului Project Fixup, Sarah Press, acest site ofera utilizatorilor sansa de a se intalni pentru a face lucruri amuzante impreuna, in functie de pasiunile lor.

Dupa completarea chestionarului, specialistii Project Fixup vor analiza profilul fiecarui utilizator, pentru a gasi perechea potrivita, iar utilizatorul va primi un email de confirmare, in care va fi anuntat cand si unde va avea loc vanatoarea de Pokemoni la care isi va cunoaste perechea.

Comentarii Facebook