Miercuri 24 Aprilie

Petrecere Rooftop Daydreaming, târg de antichități și activități pentru copii, în week-end, la Iulius Mall Cluj (P)



Un nou sfârșit de săptămână cu propuneri deosebite de petrecere a timpului liber se anunță la Iulius Mall Cluj. Iubitorii de muzică electronică pot petrece o seară perfectă pe terasa Iulius Mall, pasionații de obiecte cu patina timpului sunt așteptați la Târgul de Artă și Antichități, iar copiii își pot continua aventurile în „Labirintul Oițelor Vesele”.

Vineri, 22 aprilie 2016, de la ora 16.00, clujenii dornici să asculte muzică electronică la înălţime sunt invitaţi la cea de-a șasea ediție a Rooftop Daydreaming, găzduită pe terasa Iulius Mall. Evenimentul este organizat de Daydreaming Experience, iar cei prezenți vor avea prilejul de a asculta mixurile unor DJ renumiți, invitați fiind Nightmares On Wax, Marwan și Akos. Preţul unui bilet este de 20 de lei și va putea fi achiziționat și la intrare.

Sâmbătă și duminică, la parterul Iulius Mall se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi şi Obiecte Decorative. Colecţionarii vor prezenta o selecţie de piese ancorate în trecut, reprezentative pentru culturi şi perioade de timp diferite. Iubitorii de articole aparte vor putea admira și achiziţiona: ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, bijuterii, mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele. Târgul este organizat în parteneriat cu Galeria Ernest.

La Iulius Mall Cluj continuă distracția pentru prichindei. Până pe 29 aprilie, copiii sunt invitați în „Labirintul Oițelor Vesele”, amenajat în Curtea de Onoare. Spre marea bucurie a ștrengarilor, joaca le va fi răsplătită cu delicii din ciocolată belgiană. Iepurașul va fi prezent pentru a-i premia pe copii de luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14.00 și 20.00. Tot aici, cei mici pot participa la un concurs de desene, unde premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți, este un ou de ciocolată de 8 kg.

În continuare, sesiunile de shopping sunt răsplătite cu premii la Iulius Mall Cluj. Cei care fac cumpărături în valoarea de minimum 100 de lei participă la campania „De Paşte, suntem împreună”, care se desfășoară până pe 29 aprilie. Zilnic, primii 150 de cumpărători primesc cadouri garantate. În plus, trei clienți norocoși, desemnați prin tragere la sorți, vor fi răsplătiți cu sesiuni de cumpărături în magazinul Altex, în valoare de 2.000 de euro fiecare.

Comentarii Facebook