Petrecere pe acoperiș și târg de antichități la Iulius Mall Cluj, în acest weekend


Weekend-ul vine cu evenimente speciale la Iulius Mall Cluj, în acest sfârșit de sezon estival.

Clujenii amatori de muzică electronică sunt invitaţi la cea mai mare petrecere de pe acoperiş din oraş, iar cei pasionaţi de obiectele cu patina timpului pot vizita Târgul de Antichităţi.

Sâmbătă, 22 august 2015, cei care preferă să asculte muzică electronică la înălţime sunt invitaţi la prima ediţie The Biggest Rooftop Party in Town din Cluj-Napoca, pe acoperişul Iulius Mall. Vor avea prilejul să danseze pe mixurile mult aşteptatei artiste Deborah de Luca, supranumită „senzaţia internetului”. Deborah de Luca vine în premieră la Cluj-Napoca, pentru a-şi încânta fanii cu groove-ul său. Alte nume techno importante prezente la eveniment sunt membrii agenţiei AlongSide Artist - Atapy, Mahony şi Nusha. Accesul se face începând cu ora 16.00. Preţul biletelor este de 10 lei achiziţionat în avans, 15 lei cumpărat la intrare, înainte de ora 20.00, şi 25 de lei după această oră.

Sâmbătă şi duminică, 22 şi 23 august, la parterul Iulius Mall se va desfăşura o nouă ediţie a Târgului de Antichităţi şi Obiecte Decorative. Colecţionarii vor prezenta o selecţie de piese ancorate în trecut, reprezentative pentru culturi şi perioade de timp diferite. Iubitorii de articole aparte vor putea achiziţiona, pentru colecţia personală sau pentru cei dragi, de la ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie şi bijuterii, până la mic mobilier, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele. Târgul este organizat în parteneriat cu Galeria Ernest.

Comentarii Facebook