Peste 14.000 de participanți în week-end la Zilele Comunei Baciu

Peste 14 mii de clujeni au ales sa isi petreaca week-end-ul la evenimentele organizate in cadrul Zilelor Comunei Baciu. In acest sfirsit de saptamina (19-20 iulie) a avut loc a doua editie a Zilelor Comunei Baciu. La evenimentele desfasurate pe arena sportiva de la iesirea din comuna limitrofa Clujului au participat atat locuitori, cat si vizitatori ai Baciului. 

 

O multime de manifestari sportive, destinate copiilor, au avut loc la proaspat receptionata scoala din Baciu. Apoi, evenimentele s-au mutat pe arena sportiva. Cascada de concerte, parada modei, magie si iluzionism cu Belloni, toate, au tinut cu sufletul la gura intreaga suflare adunata in Baciu. Publicul a fredonat hiturile unor artisti ca Mike Zetter, Marina. Icar sau Annya, iar punctual culminant l-a constituit intilnirea, pentru prima data, cu legenda rock-ului romanesc: IRIS (in noua formula cu solistul Rafael). Prima seara s-a incheiat cu un exceptional foc de artificii si o discoteca in aer liber.

 

Ziua a doua a manifestarilor a fost dedicata folclorului. Ansamblurile “Traditii Somesene”, “Cununa Somesana”, “Poenita”, “Ardealul” dar si interpretii Adrian Socaciu, Carmen Ioana Serban, Mihaela Grindean, Sergiu Sotelecan, Fratii Zegrean, Diana Gribincea si Raluca Dargau au incintat audienta. Seara s-a incheiat cu 2 recitaluri extraordinare, organizatorii facind eforturi deosebite pentru o oferta muticulturala, asa cum este si structura comunei Baciu: Beatrice es Nagy Fero din Ungaria si Compact din Romania. 

 

La finalul manifestarilor, Ioan Florin Muresan, primarul comunei Baciu si organizator principal al evenimentului a declarat:

“Ma bucur enorm c-am reusit, alaturi de colegii mei din Primaria si Consiliul local Baciu sa ofer locuitorilor comunei noastre, dar si celor care ne-au vizitat in aceste zile, o adevarata sarbatoare. Am aratat ca si comunitatea noastra poate fi unita si impreuna putem realiza multe. Un cuvint de multumire in plus pentru  sporsorii acestei a doua editii a Zilelor comunei Baciu, fara de care n-am fi reusit sa oferim un astfel de eveniment: Sun Garden Golf & Spa Resort, Napolact, Prodvinalco, URSUS, Neon Lighting, Music TDR Show,” 

Credit foto: trupairis.ro

Comentarii Facebook