Paula Seling si Ovi au castigat selectia nationala Eurovision - VIDEO piesa castigatoare

 

Piesa "Playing with fire" va reprezenta Romania la semifinala din Oslo,Norvegia din luna mai.

 

Duetul a castigat atat votul telespectatorilor ( 23 412 voturi) cat si votul juriului de spcialitate  obtinand maximul de puncte, 12 , de la fiecare.

 

Pe locul al doilea s-au clasat Luminita Anghel, Tony Tomas si Adrian Piper cu piesa "Save their lives", iar pe pozitia a treia s-a clasat Catalin Josan cu "Around, Around".

Ambele piese au fost la mare distanta de piesa castigatoare in votul publicului, obtinand sub jumatate din voturile acesteia.

In preferintele juriului, pe locul secund s-a clasat melodia "Come as one" interpretata de Hotel FM, urmata de "Around, Around"-Catalin Josan.

 

In premiera la selectiile Eurovision a fost luat in considerare si votul unor jurii de specialitate din tara , plasate la Cluj, Iasi, Timisoara si Craiova.

 

Selectia nationala a vut loc in cadrul unui show de buna calitate desfasurat la Circul Globus din Capitala si prezentat de Horia Brenciu si Valentina Pelinel, invitati speciali fiind Olsen Brothers, castigatori ai trofeului Eurovision in anul 2000.

 

"E un sentiment superb, s-a muncit de cand ne-am cunoscut la Cerb si munca se rasplateste din fericire" a declarat Ovi (Ovidiu Cernauteanu), care este nu doar interpret ci si compozitor al piesei.

La randul ei Paula Seling a multumit parintilor si sustinatorilor si a spus: "Am senzatia ca visez !...Am muncit foarte mult pana aici si cred ca este momentul sa reprezint tara, sa profit de aceasta sansa si uite ca asta a fost momentul"

 

Romania va participa la semifinala Eurovision deoarece piesa de anul trecut "The Balkan Girls" , interpretata de Elena Gheorghe a ocupat doar locul 19 in finala, loc care nu asigura prezenta automata in finala anului urmator.

Comentarii Facebook