Paula Seling a dansat la bara de nota 10 dar a parasit competitia "Dansez pentru tine" - VIDEO

Desi au primit 10 pe linie de la juriu, Paula Seling si Tudor Moldoveanu au fost scosi din concurs de votul telespectatorilor.

 

Punctajul obtinut a fost de 27,96 % din voturile privitorilor, celor doi revenindu-le un premiu de 15 000 de euro. Cuplul incerca sa obtina o locuinta pentru mama lui Tudor.

 

Finala va avea loc in cadrul unei editii speciale in 1 Decembrie. Au ramas in concurs Adela Popescu şi Octavian Strunilă, împreună cu partenerii lor, Lică Alexandru, respectiv Ella Dumitru. Ei se vor lupta pentru premiul de 60 000 euro.

 

Ella Dumitru incearca sa isi ajute familia sa treaca peste cosmarul a doua tentative de crima. Mama sa a ramas paralizata in urma primei tentative, iar in a doua a fost ranit tatal ei adoptiv si bunica.

 

Lica Alexandru lupta pentru a le asigura un viitor bun celor doi frati ai sai si mamei care i-a crescut singura, deoarece a intalnit doar barbati care au abuzat-o fizic si psihic sau au parasit-o.

 

Lipsita de locuinta, ea si-a dedicat viata cresterii celor trei copii. Alex a ajuns la Facultatea de Arte si Design, si doreste sa-i ajute si pe fratii sai in varsta de 7, respectiv 18 ani, sa reuseasca in viata.

Comentarii Facebook