Paul McCartney spune ”verde în față” cine a despărțit trupa Beatles. A recunoscut fără menajamente



Celebrul cântăreț Paul McCartney, unul dintre membrii fondatori ai legendarei trupe Beatles, considerată a fi cea mai bună formație din istorie, a vorbit într-un interviu recent despre cine a fost responsabil de despărțirea grupului muzical.

Într-un interviu fără menajamente cu omul de radio Howard Stern, McCartney a recunoscut, pentru prima dată, fără a menaja sentimentele nimănui, cine a fost direct responsabil pentru despărțirea Beatles.

Deși în percepția publică, el a fost considerat responsabil de despărțire, artistul susține că John Lennon a fost cel care a decis să plece din trupă.

John (n. red. Lennon) a fost responsabil pentru despărțire. A venit la noi într-o zi, ne-am așezat la o discuție și ne-a spus: Eu vreau să plec din trupă. O cunoscuse pe Yoko (n. red. Yoko Ono), iar el a fost mereu atras de femei puternice, iar Yoko e o femeie puternică”, a spus Paul McCartney. ”Era o femeie foarte intruzivă. Era mereu prezentă la repetițiile noastre, în studioul de înregistrări. Noi nu eram obișnuiți cu așa ceva până atunci. Era clar că era complet îndrăgostit de ea.”, a mai spus artistul.

În urma despărțirii John Lennon și Paul McCartney au început să se atace reciproc prin intermediul unor piese, însă, după o scurtă vreme, au reușit să se împace.

Din fericire ne-am împăcat rapid. Dacă ar fi fost să fie ucis și noi încă să fim certați, nu știu cum aș fi putut face față acestui lucru”, a mai recunoscut legendarul artist.

Paul McCartney a început un turneu de promovare al celui mai nou album, solo al său, intitulat ”Egypt Station”.

Comentarii Facebook