Pârtia Feleacu se redeschide. Lângă pârtie se deschide și FUN PARK CLUJ

 

Pârtia Feleacu se redeschide în acest weekend, iar pentru prima dată se deschide și Fun Park-ul de lângă pârtia principală.

 

Weekend-ul se anunță de-a dreptul spectaculos pentru clujeni! Pe dealul Feleacului se redeschide de la ora 14.00 pârtia principală de schi, cât și pârtia de începători. Instalația de cablu va fi gratuită în primele 30 de minute, iar baby lift-ul va fi și el funcțional. S-a lucrat susținut întreaga zi de ieri, cât și pe parcursul nopții pentru ca pârtia să se prezinte în condiții bune pentru schi și snowboard.

 

Surpriza pregătită pentru acest weekend este deschiderea Fun Park-ului din proximitatea pârtiei. Primele activități deschise sunt zorbing, tubbing, rotondo, închirieri de biciclete și parcul de joacă pentru copii.  Informații suplimentare despre activități cât și prețurile practicate se pot găsi pe siteul www.funparkcluj.ro”, anunță oficialii pârtiei Teleschi Feleacu & Fun Park Cluj .

 

Cel mai mare parc de distracții din Cluj își deschide așadar porțile după mai multe luni de așteptare. Urmează pe viitor să se deschidă și alte activități în cel mai nou parc de distracții din oraș. 

 

La Pensiunea Teleschi, clujenii pot lua masa și se pot ”reface” cu un afterski la barul pensiunii. 

Comentarii Facebook