Miercuri 24 Aprilie

Oferte speciale pentru Revelion și Piețe Crăciun! Cât te costă un sejur în Praga, Sicilia sau Thailanda (P)



Agenția de turism Bavaria Tour a pregătit o serie de oferte speciale pentru acest sezon de iarnă.

Cei de la Bavaria Tour au lansat un pachet de sejururi de Revelion, pentru toate vârstele, atât în Europa, cât și în Asia.

De exemplu, cei care vor să își petreacă noaptea dintre ani în Praga, pot opta pentru un sejur de cinci zile, care pornește de la 378 euro de persoană.

O altă variantă pentru Revelion este un sejur de 9 zile în Portugalia, la Lisabona, ce pornește la prețul de 646 de euro.  Tot în zona iberică, în Spania, la Madrid, mai este disponibilă o ofertă pentru un sejur de 5 zile, de la 424 euro.

 



De asemenea, seniorii pot opta pentru un voiaj în Sicilia, de 8 zile, cu masa de Revelion inclusă, la prețuri de 510 euro de persoană. 

Pentru iubitorii de destinații exotice, Bavaria Tour are un pachet special de 11 zile în Thailanda, cu prețuri care pornesc de la 1049 euro/persoană.

Toate pachetele au incluse biletele de avion.

Totodată, de oferte speciale se pot bucura și persoanele care doresc să viziteze Piețe de Crăciun în acest an.

Astfel, cei care vor să facă un circuit de 7 zile, cu autocarul, al Piețelor de Crăciun din Budapesta, Bratislava, Praga și Viena, pot opta pentru un pachet de 195 euro.

Alte oferte pentru piețe de Crăciun sunt pentru Viena (4 zile cu bilet de avion inclus), de la 297 euro; Praga 29.11-02.12 (4 zile cu bilet de avion inclus), de la 232 euro sau Praga 01.12-04.12 (4 zile cu bilet de avion inclus), de la 224 euro; Paris (4 zile cu bilet de avion inclus), de la 266 euro și Munchen (4 zile cu bilet de avion inclus), de la 304 euro.

 

 



Pentru mai multe informații și rezervări intrați AICI.

Comentarii Facebook