Oferte pentru a călători toamna în Egipt. Zborul e direct din Cluj

 

Amatorii de vacanțe se mai pot bucura de soare și căldură ca în mijlocul verii cu o excursie în Egipt, din data de 28 septembrie. 

 

Plecarile sunt săptămânale din Cluj-Napoca, în lunile septembrie, octombrie și noiembrie.

 

Tarife super avantajoase incepand de la 397 euro /persoana la ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT HURGHADA 5 * cu all inclusive.

 

Hilton Resort 5* incepand de la 481 euro.

 

Pentru familiile cu copii recomandam hotelul ALBATROS WHITE BEACH RESORT 5 stele, începând de la 638 euro.

 

Toate tarifele includ transport cu avionul Cluj - Hurghada - Cluj, transfer aeroport-hotel-aeroport, taxe de aeroport, masa all inclusive si asistenta turistica! Bonus este asigurarea medicală și storno de călătorie!

 

Egiptul reprezinta o destinatie potrivita pentru orice vârstă, de la vestitele Piramide, Sfinxul, la orasul-muzeu în aer liber – Luxorul, la cetatea Alexandria, templul Karnak, locuri unde te poți admira vestigii impresionate.

 

 

Pe langa obectivele turistice mult cunoscute și vizitate de turiști, Egiptul dispunde de stațiunii complexe care îmbină atât muntele, cât și marea, activități pentru a face din vacanța ta o vacanță activă (iubitorii de sporturi nautice, escalade nocturne), dar și relaxarea (multitudinea resorturilor cu facilități precum: all inclusive, plajă cu nisip, zona de aqua park pentru adulți, cât și pentru copii, programe de animație.

 

 

Cei care merg în Egipt trebuie să facă și scufundări în Marea Roșie pentru a vedea lanțurile de corali și sutele de specii de pești ce formează o viata subacvatică bogată și colorată. Astfel de experiențe mai poți trăi numai la Marea Barieră de Corali din Australia, dar până acolo costurile sunt de câteva ori mai mari.

 

Conform instructorilor, lunile de toamna - iarna sunt lunile când este recomandat sa faci scuba diving sau să înveți acest sport. 

 

Cu alte cuvinte Egiptul te așteaptă să profiți de o vacanță prelungită plină de aventură.

 

Pentru detalii suplimentare pot fi obținute la email -ul office@alisholidays.ro - www.alisholidays.ro sau chiar in biroul nostru : Alis Holidays, din Piata Mihai Viteazu nr 14/20, din Cluj-Napoca.

 

Comentarii Facebook