Oferte de Early booking pentru Nisipurile de Aur. Plecările sunt din Cluj - FOTO

 

Vara se apropie, iar toții deja stim că ofertele de early booking vin cu prețuri mult mai bune. Alis Holidays, aduce în prim plan, ofertele de early booking cu tarife mici, pentru vara 2016, în Bulgaria - Nisipurile de Aur.

 

Nisipurile de aur este o destinație cu renume de legendă. Numele stațiunii provine dintr-o veche povestire locală care spune că în urmă cu sute de ani, pirații care străbăteau Marea Neagră, au îngropat o mare comoară pe faleză, la nord de orașul Varna, iar natura s-a răzbunat pe aceștia, transformând aurul într-un nisip splendid.

 

 

Plaja stațiunii se întinde pe 3.5 km acoperind o suprafață de peste 100 m lațime. Aceasta este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune plaje de nisip din Europa. Este acoperită cu nisip fin și auriu și nu prezintă denivelări. În mare există pante ușoare de nisip, însă nu există pietre.

 

Pentru cei care doresc să se bucure de plajele curate, bine întreținute și serviciile de calitate pot să încline spre un sejur de 7 nopți, all inclusive, la hotel Preslav 3*, la prețul de 225 euro/pers, în varianta de early booking. Hotelul e amplasat aproape de mare intr-un parc minunat. Angajatii hotelului sunt politicosi si raspund imediat cererilor

 

 

Pentru mai multe detalii se poate accesa site-ul oficial al agenției de turism Alis Holidays.

 

 

 

 

 

Alis Holidays reprezintă una din cele mai active agenții de turism din Transilvania, facând parte din grupul Alis care deține o experiență de peste 10 ani in transportul de persoane. Agenția se axează pe turism intern/extern, charter autocar, sejururi și circuite, tabere si excursii, pelerinaje, croaziere etc. În plus, Alis Holidays a devenit tour-operator pentru Litoralul românesc, Bulgaria, Grecia, Turcia – Kusadasi. Pentru mai multe detalii: www.alisholidays.ro

 

Comentarii Facebook