Ofertă de senzație pentru un City Break în Praga. Vezi despre ce este vorba




Perioada concediilor este spre final, iar pentru persoanele care nu au reuşit să evadeze din cotidian în această vară, Alis Holidays propune pentru toamnă o escapadă în Orasul de Aur al Europei – Praga!

City-break-ul se întinde pe o perioadă de 4 zile și cuprinde cele mai importante obiective turistice ale celui mai vizitat oras din Europa de Est.

 



Praga reprezintă contopirea a 2 așezări istorice (Vysehrad și Praga). Aceasta atrage prin frumusețile arhitecturale ale castelelor, palatelor, bisericilor, turnurilor, aleilor dar și prin parcuri, grădini și panoramă. Denumit”Orașul celor 100 de turnuri”, pasionații de istorie și asezări gradioase vor putea să admire Mănăstirea Loreta, Hradul - considerat cel mai mare castel din lume, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa Aurarilor, apoi Biserica Sf. Nicolae (la ambele se achită intrarea) din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas, Cartierul evreiesc. Mai apoi, turiștii se răsfață cu o cină copioasă la o taverna Cehă cu mâncăruri tradiţionale. Praga este recunoscută pentru faimoasele baruri și restaurante. Restaurantele din Cehia sunt foarte atrăgătoare şi majoritatea respectă o anumită tematică.

 



Pentru cei care doresc să evadeze din cotidian și să se lase învăluiți de romantismul boemian, agenția de turism Alis Holidays aduce în prim plan oferta de early booking cu reducere de 30%, pentru Praga cu 2 nopţi cazare la hotel 3* în Praga, cu mic dejun, transport cu autocarul și ghid turistic pe întreg parcursul sejurului, la prețuri începând de la 99 euro. BONUS: rezervările efectuate în perioada de early booking primesc gratuit upgrade de la 3* la 4*!

 


Plecările vor fi direct din Cluj Napoca, iar datele de plecare sunt afișate pe site-ul oficial al agenției:
http://alisholidays.ro/fara-categorie/praga-orasul-de-aur-2015/

 

Comentarii Facebook