Oana Zăvoranu își donează hainele de firmă. Sute de persoane s-au adunat la pomană - VIDEO

 

Oana Zăvoranu donează haine în valoare de 200.000 de euro, iar sute de persoane au fost atrase de anunțul făcut pe Facebook de așa-zisa divă.

 

Mai multe persoane așteptă la rând pentru a intra în apartament și pentru a-și alege ceea ce își doresc. Este vorba despre 1.500 de obiecte personale ale Oanei Zăvoranu: haine, genți, pantofi etc.

 

La domiciliul vedetei este bătaie pe hainele de 200.000 de euro pe care Oana Zăvoranu le dă de pomană, astfel că a fost nevoie de intervenția oamenilor legii, pentru asigurarea ordinii.

 

Dragele mele, vreau sa fac o precizare de ultima ora,mai mult decat necesara, dat fiind, miile de mesaje venite de la voi ,atat pe facebook ,cat si pe instagramul meu, in care ,in proportie de peste 95% toate doriti genti Lv,Chanel,etc.

 

Am spus foarte clar ,ca sunt in jur de 50 de genti, dintre care 10 sunt aceste brand-uri,restul gentilor fiind D&G, Cavalli, GfFerre, Moschino, Gucci, JimmyChoo, Prada, JiucyCouture, Pink, Vicotria Secret, DonnaKaran, Marc Jacobs si niste plicuri tot de brand...

 

Ideea este ,ca nu pot multumi pe toata lumea cu genti,sau pantofi sau etc...

 

De asemenea,60% din haine, sunt No Name-uri,dar de mare calitate,brand-uri cunoscute si apreciate in America,dupa cum va spunea si Capatos aseara!

 

Deci, in concluzie, vreau sa va rog, sa nu transformati un eveniment pornit din suflet,fara sa ma oblige nimeni, si unic... ca nimeni dintre vedete nu da un Ac cadou, si ,sa va vad bucuria pe chipul vostru, chiar daca nu veti fi printre cele care isi iau genti sau haine de firma. Va multumesc pt intelegere anticipat!

 

Succes, ca in fond este Vorba de Noroc”, a scris vedeta la ora 13:30. În cîteva minute sute de tinere au fost în fața casei.

Comentarii Facebook