Oana Roman a ieșit la atac după ce a fost ”jignită” la TV de Mihai Bobonete: ”credeam că ești deștept!”



Oana Roman a reacționat dur pe Facebook după ce cunoscutul comediant Mihai Bobonete a fpscut o remarcă la adresa sa în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV alături de Cabral.

"Oameni noi! Sunteti mai veseli decat ieri cand aveati niste fete triste si cazute. Ce ziceti de noii colegi, sunt ok? Bucurati-va, puteam sa o aducem pe Oana Roman, deci... manca tot", a spus Mihai Bobonete, potrivit wobiz.ro.

Fiica fostului premier i-a dat o replică lui Bobonete, prin intermediul paginii sale de Facebook.

"Draga Bobonete, permite-mi sa-ti spun asa pentru ca desi nu ne cunoastem, desi nu ne am vazut niciodata, observ ca te gandesti la mine! Plecat departe in Jungla Africana vad ca te gandesti tocmai la mine! Eu iti multumesc tare! Nu m-as fi gandit ca fac parte din gandurile tale! Eu nu prea ma gandesc la barbati pe care nu ii cunosc...fie ei sarmanti, frumosi, zvelti si carismatici ca tine! Bine, norocul meu e ca am un sot tanar si frumos, si ne iubim mult, cred ca asta e motivul pentru care nu ma gandesc la barbati necunoscuti..altfel cred ca as fi suspinat si eu dupa altii...asa ca tine ca doar esti idolul femeilor nu? Mie imi placea de tine, sincer! Credeam ca esti destept, altfel, dar m ai dezamagit! Nu esti diferit! Te ai bagat si tu in turma...si acolo vei ramane! Credeam si ca esti barbat! Dar nu esti! Pentru ca am invatat eu de la bunicii mei ca nu e barbateste sa barfesti o femeie, mai ales daca nu e de fata! Sunt dispusa totusi sa te iert! Esti plecat departe si pericole sunt multe, desi nu cred ca risti sa te poata inghiti vreo reptila! Eu iti urez bafta! Si sanatate! Si Promit sa nu te mai bantui! Cred ca ai lucruri mult mai importante de facut decat sa te gandesti la mine! Hai te pup si spor!" a scris Oana Roman.

Comentarii Facebook