Miercuri 24 Aprilie

O vedetă și-a nenorocit tenul la show-ul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” - FOTO

 

O cântăreață care participă la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” are mari probleme cu tenul, din cauza condițiilor din camp.

 

Ana Claudia Grigore, alias Ruby, a ajuns de nerecunoscut. După 10 zile din cele 21 pe care trebuie să le petreacă în concurs, Ruby are fața plină de bube şi de coşuri.

 

Lui Ruby nu-i prieşte mâncarea, adesea se culcă flămândă, dar s-a înfruptat din cârnaţii primiţi în tabără. Ea nu s-a mai confruntat cu astfel de probleme până acum”, a povestit Luana, prietena vedetei. ”Înainte de a intra în rezervaţie, Ruby s-a lăfăit câteva zile la un hotel de lux, unde s-a distrat la piscină cu prietena ei, Gina Pistol, singura de care e mai apropiată. Nu avea probleme de adaptare când a plecat, însă sper să scape repede de problemele de pe faţă”, a mai spus amica artistei, conform click.ro.

 

Se pare că temperaturile de 33 de grade din Africa de Sud, lipsa condițiilor de igienă au adus-o pe Ruby în această stare. Vedeta se spală cu apă din râu și mănâncă numai fasole și orez.

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook