O clujeancă super sexy, în lupta pentru titlul Miss Universe România 2013. Voteaz-o! - FOTO

 

O clujeancă de 21 de ani s-a calificat în finala Miss Universe România 2013, care va avea loc în 14 septembrie.  

 

Iulia Carmen Bobar se află la București de 3 săptămâni într-un cantonament de pregătire pentru marea finală. ”Am venit la o preselecție alături de alte 200 de fete și am fost alese 22. Au fost probe de defilare, interviu si o sendință foto.  

 

Am fost selectată si am rămas în cantonament. Sunt aici de 3 săptămâni și facem pregătire, dar și filmăm pentru o emisiune care apare pe TVR 2”, a povestit Iulia Carmen.

 

 

Frumoasa clujeancă are nevoie de voturi pentru a avea vreo șansă, astfel că le cere, celor care o plac, să o și voteze. ”Am nevoie de voturi. Cei care mă plac, mă pot vota la numărul 1261 cu mesajul ”22”. Aceasta este numărul meu de concurs”, a mai spus Iulia Carmen. 

 

 

De asemenea, clujeanca poate fi văzută zilnic, de la ora 17.30,  în emisiunea de pe TVR 2, realizată cu toate concurentele de la Miss Universe România 2013. ”Am fost filmate 24 din 24 de ore. Ne-au filmat la pregătiri, dar și la diverse probe, cum ar fi colectarea de fonduri pentru o fundație care se ocupă de copiii din centrele de plasament”, a mai povestit Iulia Carmen. 

 

 

Clujeanca a absolvit Liceul de Coregrafie ”Octavian Stroia”, secția balet, iar acum este studentă în anul trei la USAMV, specializarea peisagistică. În plus, ea lucrează la o sală de fitness, unde predă balet copiilor.

 

 

Câștigătoarea Miss Universe România va participa la Moscova, la marea finală.

 

Comentarii Facebook