O clujeancă SEXY este iubita lui ȘERBAN HUIDU? Ce a răspuns frumoasa Ioana

 

O clujeancă focoasă ar fi noua iubită a lui Șerban Huidu, omul din spatele emisiuni de succes, ”Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV. 

 

Este vorba despre Ioana Petric, clujeanca de 25 de ani plecată la București și care a ajuns din dansatoate să prezinte emisiunea de la Prima TV. ”Dacă ştiam că asta e reţeta succesului, aş fi ajuns de mult aici. Aaa….nu! Staţi aşa! Dacă asta ar fi fost reţeta succesului, nu aş fi ajuns niciodată aici! Aşa era, mereu le încurc! Ce să comentez? Nu pot decât să mă amuz”, a spus Ioana la apropotv, întrebată despre speculațiilor că ar fi iubita lui Șerban Huidu.

 

Frumoasa clujeancă a spus că nu are un iubit. ”Sunt mereu îndrăgostită, dar nu am o relaţie, pentru că cel mai îndrăgostită sunt de libertatea mea la care nu mă văd încă dispusă să renunţ. Eh, ale tinereţii valuri… până apare Făt Frumos”, a explicat Ioana.

 

Pentru tinerele de 17 ani care visează la o carieră în televiziune, Ioana Petric are un sfat: ”Dacă o fac pentru bani, faimă şi iubiţi celebri, să se mai gândească o dată. Televiziunea se face din pasiune şi nu e treaba uşoară, chiar dacă din faţa televizorului aşa pare”.

 

Comentarii Facebook