O clujeancă numai mușchi a urcat pe podium la Fitness Universe Championships, de la Miami - FOTO

 

O clujeancă numai pachețele de mușchi și foarte sexy s-a clasat pe locul trei la un concurs internațional de fitness din SUA.

 

Anca Bucur deține titlul de Miss Fitness Universe şi a făcut senzație la ”Fitness Universe Championships“, ocupând locul 3. ”Sunt foarte recunoscătoare pentru toată această experienţă şi pentru omul care am devenit datorită acestei competiţii! Am muncit enorm şi am simţit că mi-am depăşit limitele şi asta pentru că am putut să adaug la pregătirea mea o nutriţie corespunzătoare. E plăcut să îi vezi pe cei din jur cuceriţi de munca ta!”, a declarat Anca Bucur.

 

”Fitness Universe Championships” este un concurs care adună anual în Fort Lauderdale, Miami, USA, ”crema” celor care practică fitness -ul.

 

Anca Bucur a urcat pe scena din Miami într-un costum ”Dracula” realizat de Cătălin Botezatu, iar show -ul ei a fost aplaudat.

 

 

 

Am devenit o sursă de inspiraţie pentru foarte mulţi oameni din întreaga lume şi acest lucru este o binecuvântare pentru mine. Iubesc ceea ce fac, iubesc oamenii de calitate, de la care am de învăţat şi care mă fac să fiu mai bună. Iubesc energia pozitivă şi încerc să o păstrez cât mai mult în viaţa mea, prin ceea ce fac, prin ceea ce gândesc şi mai ales prin oamenii pe care îi ţin aproape”, a mai spus Anca, conform csid.ro.

 

Anca a practicat baletul, gimnastica la Deva, iar apoi gimnastica artistică. Ea a fost selectată pentru Lotul Naţional de Tineret din Constanţa, a câştigat medalia de bronz pe echipe şi s-a clasat pe locul patru la individual, la Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobică din Bulgaria.

 

Ea s-a retras în 2006 din Lotul Naţional de Seniori, după ce şi-a rupt umărul drept, iar acum lucrează ca instructor de fitness şi aerobic la Cluj.

 

Printre trofeele câștigate se numără locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, locul doi la Paris Fitness Europe si la Rome Fitness Europe şi locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesionişti.



Comentarii Facebook