O clujeancă expertă în machiaje va reprezenta România la o Competiţie Europeană de la Munchen!

 

Anca Pop a câştigat Beauty Forum Cupa Naţională de Make Up și va reprezenta România la marea competiţie europeană, de la Munchen.

 

Anca Pop a ajuns să lucreze în domeniul înfrumusețării feminine după ce a absolvit un curs de machiaj, abadonându-și vechea meserie. 

 

Această meserie frumoasă are la bază o pasiune aş putea spune chiar înnăscută,deoarece am avut dintotdeauna o înclinaţie spre frumos (cel puţin aşa spune mama:) Deşi meseria mea era cu totul diferită, şi anume, cea de manager de transport la o firmă proprie, chemarea-pasiunea pentru make up a venit ca şi o împlinire profesională pe care o doream de mult” povesteşte Anca.

 

Tânăra a acumulat suficientă experienţă în acest domeniu, astfel încât s-a înscris la concursul de make up din cadrul Beauty Forum 2016.

 

Condiţiile şi tematica au fost foarte clare: Anii 80 (culori , culori ,culori ) într-un concept şi o viziune proprie, originală”, spune ea.

 

Ceea ce consider că m-a detaşat de celelalte concurente este defapt un cumul de factori: alegerea modelului ( prezenţă scenică, carismă , frumuseţe ), model care să corespundă cerinţelor din punct de vedere al vârstei , greutăţii şi înălţimii, tema concursului s-a reflectat atât în alegerea coafurii cât şi în cea a ţinutei modelului. Un alt factor la fel de important a fost încadrarea în timpul dat respectiv 60 de minute şi respectarea paşilor şi tehnicii actuale de machiaj. 

 

Din punctul meu de vedere, cea mai importantă a fost creativitatea şi viziunea mea ca make -up artist asupra temei date.

 

Rezultatul final reprezintă încununarea cu succes a unei munci asidue dar şi îmbinarea abilităţilor practice cu ancorarea constantă la tot ceea ce apare în domeniu şi la tendinţe.

 

Acest lucru se datoreaza şi mentorului meu, Alex Rădulescu ( Make-up Academy), care a avut o contribuţie semnificativă în formarea mea ca şi make-up artist .

 

Este o onoare faptul că am participat şi am câştigat acest concurs, CUPA NAŢIONALĂ ROMÂNĂ DE MAKE-UP , EDIŢIA IV, şi în acelaşi timp sunt mândră ca voi reprezenta România în cadrul concursului european ce se va desfăşura la Munchen în această toamnă( 22-23 octombrie 2016 ).

 

Acest premiu a venit ca o confirmare a muncii , pregătirii ,experienţei ca make-up artist şi este un act premergător începerii unei frumoase, fructuoase şi, sper, lungi cariere în formarea profesională a viitorilor make –up artisti . Deja am pus bazele unei viitoare şcoli şi în cel mai scurt timp posibil o să am plăcerea să vă invit la deschiderea Anca Pop Make –up Academy”, a declarat Anca Pop, conform Pagina de Lifestyle.

Comentarii Facebook