O actriță din Game Of Thrones a fost declarată cea mai dorită femeie din lume



Actriţa Emilia Clarke, din Marea Britanie, care o interpretează pe Daenerys Targaryan în popularul serial ”Game Of Thrones”, produs de postul HBO, a fost desemnată cea mai dorită femeie din lume pe anul 2014, potrivit unui top alcătuit de site-ul AskMen.

Britanica de 26 de ani a ocupat primul loc în acest sondaj ale cărui rezultate au fost publicate marţi, informează contactmusic.com.

 



Topul Most Desirable Woman 2014, ajuns deja la cea de-a 13-a ediție, a fost realizat pe baza voturilor exprimate de peste 1.000 de cititori, care au fost invitaţi să acorde note în funcţie de mai multe criterii, precum sex appeal, talent, gradul de atractivitate şi potenţialul de afirmare în anul 2014.

Anul trecut, primul loc în acest sondaj a revenit actriţei Jennifer Lawrence, însă în acest an americanca a coborât pe poziţia a patra.

Locul doi a fost ocupat de Alison Brie, celebră pentru rolul din serialul "Mad Men", iar pe a treia poziție s-a clasat Emily Ratakjowski, devenită cunoscută după ce a apărut în videoclipul piesei "Blurred Lines" a cântăreţului Robin Thicke.

Poziția a cincea i-a revenit tot unei britanice, Emma Watson, interpreta personajului Hermione Granger din franciza "Harry Potter".

Pe ultima poziție a topului s-a clasat fosta vedetă Disney, Miley Cyrus.

Comentarii Facebook