Noua iubită a lui Mutu e disperată. S-a prins că e sărac și ar vrea să revină la Sepsi - FOTO

 

Ultima achiziție a lui Adrian Mutu trăiește o adevărată dramă. L-a părăsit pe fostul fotbalist al lui CFR Cluj, Laszlo Sepsi, și s-a combinat cu Mutu. 

 

Se pare că Sandra Bachici, 21 de ani, s-a prins că ”Il Fenomeno” e falit și îl regretă, acum, pe Laszlo Sepsi, fotbalist si el la Targu Mures.

 

Sandra avea totul cu Sepsi. II luase acum un teren la Timisoara si un Range nou-nout. O uimea lunar cu cadouri scumpe si vacante de lux, fata asta chiar avea viata frumoasa cu Sepsi. Pe Mutu il stie de mult timp, de cand ea statea la Ibiza, dar abia acum s-au combinat. Mutu i-a scris de cateva ori pe facebook, i-a promis marea cu sare, iar ea si-a luat un ghiozdan cu haine si-a fugit la el la Bucuresti. A fost greseala vietii ei, acum plange non-stop si-l roaga pe Sepsi s-o ierte si s-o primeasca inapoi. Cu Sepsi avea totul,  acum sta cu Mutu in chirie si isi plateste singura nota la restaurant. Sandra si-a dat seama ca Mutu e si falit si lucrul asta o innebuneste”, a marturisit una dintre prietenele foarte apropiate ale Sandrei Bachici, citate de wowbiz.ro.

 

 

Ciudat este că iubita lui Mutu și-a păstrat pe Facebook toate fotografiile cu Sepsi, cu care trebuia să se căsătorească vara trecută.

 

Comentarii Facebook