Image 1 of 40

Divertisment

NEVERSEA 2018 - 210.000 de participanți în cele 4 zile de festival - FOTO

   

Peste 53.000 de fani au participat la ultima zi a festivalului NEVERSEA care a adus pe scena principală una dintre cele mai bune trupe pop rock ale momentului, THE SCRIPT.

 

Membrii trupei și-au cerut scuze fanilor că nu au ajuns în România pâna acum și au oferit unul dintre cele mai impresionante concerte ale ediției din acest an a festivalului NEVERSEA. Au fost aplaudați minute în șir, iar show-ul a fost condimentat cu multe momente care au adus o fericire de neimaginat participanților. Totul a culminat cu momentul în care solistul trupei, Danny O’Donoghue a coborât de pe scenă în public.

 

Este pentru prima dată când venim în România și ne pare extrem de rău că nu am făcut-o până acum. Înainte să ajungem aici, am urmărit pe social media postările altor artiști din festival și nu ne vedea să credem câtă lume ne așteaptă. Am găsit un public incredibil și ne-am simțit minunat pe scenă dar și alături de fani. Promitem că vom reveni cât de curând”, a declarat solistul trupei The Script, Danny O’Donoghue.

 

Axwell & Ingrosso, doi dintre fondatorii trupei Swedish House Mafia au fost printre artiștii preferați și așteptați de fanii festivalului NEVERSEA. Au făcut un show impresionant iar în momentul s-a auzit melodia ”More than you know”, fanii au cântat fiecare vers alături de cei doi DJ.

 

Un show plin de energie și culoare a oferit și dj-ul american Steve Aoki care și-a răsplătit fanii la final cu 12 torturi delicioase. Artistul a rămas impresionat de răsăritul de la malul Mării Negre și de căldura cu care a fost primit la festivalul NEVERSEA.

 

Nostalgicii au retrăit în ultima zi a festivalului NEVERSEA atmosfera muzicii anilor ’90 alături de trupa SCOOTER, care a oferit un concert de neuitat fanilor săi. Și trupa VAMA a fost primită cu ropote de aplauze și miile de fani din fața scenei au cântat vers cu vers melodii atât de cunoscute cum ar fi ”Perfect fără tine”, ”Vara Asta”, ”Nu am chef azi” și multe alte hituri.

 

Debutul zilei cu numărul patru a fost făcut de pe scena principală de Jose Am, urmat de Paul Damixie, VAMA, The Script, Scooter, W&W, Axwell&Ingrosso și s-a încheiat cu show-ul impresionant a lui Steve Aoki.

 

Show-urile lui Paul Damixie, VAMA, The Script, Scooter și Steve Aoki au putut fi urmărite live pe pagina de facebook și canalul de YouTube Neversea.

 

Pe celelalte scene au concertat peste 30 de alți artiști printre care Eats Everything, Jamie Jones, Dub Fx, Noisia, Stavroz, Satori, Black Coffee și mulți alții.

 

În cele 4 zile de festival traficul total a fost de peste 210.000 de persoane, atât din țară cât și din străinătate. În festival au putut fi văzute steagurile Marii Britanii, ale Belgiei, Olandei, ale Israelului dar și steaguri de peste ocean, din Canada.

 

Pe scenele festivalului au urcat, în cele patru zile, aproape 200 de artiști printre care Alan Walker, Hardwell, Jonas Blue, Red Foo, Aloe Blacc, Steve Angello, Galantis, John Newman, Armin van Buuren, Tujamo, The Script, Scooter și Axwell & Ingrosso.

 

rsz_jidvei-must2018-bannerweb-144dpi_728x90_2.jpg
9-7-2018, 12:40
795 vizualizări
4 comentarii
antoldeanu9-7-2018, 22:40
Toti acestia vor fi si la UNTOLD, la CLUJ, si vor aduce plus valoare orasului, plus inca de 10 ori atatia altii. Bravo, Boc pt minunatul oras.
Dene iau10-7-2018, 5:57
Poate anul asta inca mai merge, dar de la anul slabe sanse. Sper ca DNA, cu noua formula de conducere nepartinitoare, sa faca curat in tenebrele acestor zaifeturi pe bani publici, cu adunaturile huligane care populeaza balciul. Plus valoarea sa ti-o bagi in fund si mai dai si la mat.a sa aiba si animala aia ceva in gauri
@Dene iau10-7-2018, 9:12
Nu se poate anul acesta, tot asta ai râgâit pana acum, ca pică x și gata cu UNTOLD, bai mârțoaga de postalion expirata, cu mama regulata și-n urechi, sa nu mai spun de vaca de nevasta-ta, umflata.
@antold...12-7-2018, 23:37
Poi daca ii asa de bun organizator si intermediar de concerte sa se faca staret de nunti , nu primar. Mai avem in orasul asta nevoie si de investitii, nu e suficient circul organizat de Boc.

Cele mai citite ştiri din Divertisment

528 vizualizări
19-7-2018, 11:41
Electric Castle 2018: E răzbunarea sufletelor de porci - FOTO» Vezi tot
342 vizualizări
18-7-2018, 21:51
Iar e mocirlă la Electric Castle. Toată lumea e fericită - FOTO» Vezi tot
218 vizualizări
18-7-2018, 21:45
Poliția Română, glume la Electric Castle: Aveți grijă ce „pastile” luați!» Vezi tot
65 vizualizări
18-7-2018, 19:06
Zoli Toth Project vine la Campionatele Europene de Tenis de Masă STAG 2018, Juniori» Vezi tot
22 vizualizări
16-6-2016, 14:47
Băile termale de la Nyirbator, perla de lângă granița Româno - Maghiară - FOTO» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?