Narcis Ianau: Adrian Tutu a facut perfuzii inainte de finala Romanii au talent


Narcis Ianau, concurentul care s-a clasat pe locul secund la concursul Romanii au talent, a povestit ca iainte de finala el si ceilalti doi laureati ai concursului au avut dureri de stomac.

Contratenorul de 16 ani a vorbit despre toate aceste probleme in presa din Bacau. Narcis Ianau a dpus ca tensiunea l-a afectat cel mai tare pe Adrian Tutu, care a primit si perfuzii, dar si pe Valentin Dinu.

"Inainte de a intra pe scena, in finala, mi-a fost foarte rau. Am simtit o durere de stomac acuta si chiar am vomat. in timp ce cantam nu auzeam aproape deloc fondul muzical. La final am fost foarte nervos, am stiut ca nu am cantat bine. Ceva s-a intamplat. Nici acum nu stiu de ce", a spus Narcis, citat de ziarul bacauan Desteptarea.

"Aici s-a intamplat ceva ciudat: Tutu a fost dus la dispensarul din incinta, insa medicii de acolo nu l-au tratat pana ce nu a sosit un reporter cu o camera de luat vederi", a declarat si Bogdan Angheluta, varul lui Narcis, care a stat tot timpul alaturi de tanarul contratenor.

Narcis Ianau s-a mai plans in presa din Bacau ca reprezentantii Mediapro i-au schimbat piesa cu doua zile inainte de finala Romanii au talent si i-a indicat ce sa cante.


Vezi si...

Narcis Ianau, sabotat in finala Romanii au talent? VEZI ce spune tanarul contratenor

Narcis Iustin Ianau, a confirmat ca este un fenomen in finala Romanii au talent - VIDEO

Comentarii Facebook