Napoca Jazz, Blues & Wine Festival - Jazz de calitate la Cluj-Napoca în perioada 15 - 19 mai

 

Napoca Jazz, Blues & Wine Festival se anunță a fi un eveniment de calitate, care va avea loc în perioada 15 - 19 mai, la Cluj-Napoca. 

 

Festivalul va fi deschis oficial miercuri, 15 mai, în Piaţa Unirii, de către fanfara Drum Kitchen Berlin, compusă din peste 30 de muzicanţi germani. Concertele organizate în perioada 16-19 mai vor avea loc pe Terasa Casinoului, precum și în localurile din rețeaua ”Janis Group”, principalul sponsor privat.

 

Capetele de afiş sunt renumitul acordeonist Richard Galliano şi cvartetul său, Tangaria New Quartet, respectiv Lucian Ban şi Matt Manneri.

 

Festivalul este puternic sprijinit de Fundația ”Jazz Sibiu Festival”, care organizează de aproape 40 de ani cel mai titrat festival de Jazz din România.

 

”Napoca Jazz, Blues & Wine” aduce un plus de prospețime, de veselie și de efervescență culturală față de toate celelalte manifestări asemănătoare din Cluj-Napoca și nu numai, nu doar prin amploare, ci și prin diversitate și deschidere, forțând în cel mai pozitiv mod cu putință ieșirea din ”nișa” îngustă la care pare condamnat jazzul, printr-o asociere inedită cu bluesul, precum și cu vinul.

 

Un element de inedit, unicitate și savoare al festivalului este acela că fiecare spectator se va bucura de confortul de a sta la masă, de un excelent bufet cald ”all you can eat”, oferit de Berăria Ursus din centru, similar celui de la Balul Operei 2013, inclus în prețul biletului, precum și de degustarea de vinuri deosebite, alese cu măiestrie și pasiune.

 

Festivalul este organizat de Asociația culturală Napoca Folk, Asociația culturală Pro-Transilvania, Janis Group, GSA Wines & Sounds și Laurențiu, Laurențiu & Asociații, în parteneriat cu Primaria municipiului Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook