Mutu are o relație cu o frumoasă blondă

 

Adrian Mutu are o relaţie amoroasă cu o blondă sexy din Ploieşti. Călina Duca a recunoscut că este iubita atacantului.

 

Mutu a fost surprins de mai multe ori în compania foto modelului, iar aceasta a recunoscut că locuieşte cu Adi Mutu, în Bucureşti.

 

Călina Duca, 22 de ani, a colaborat cu numeroşi designeri autohtoni printre care Cătălin Botezatu, Rita Mureşan, Agnes Toma şi mulţi alţii.

 

Sunt studentă la ASE şi am ajuns să fiu model în urma unui casting. Am lucrat cu toate numele importante din moda românească. Motto-u meu este: 'totul se întâmplă cu un motiv'. Sunt o persoană visătoare. Îmi doresc să am o casă, o familie şi un job, să fiu realizată”, a declarat Călina pentru ph-online.

 

Soția lui Mutu a postat pe Facebook mesaje despre iubire și respectul care trebuie să fie în cuplu, fără a spune ceva despre infidelitatea fotbalistului. Din fotografiile postate recent lipsește Adrian Mutu. 

 

Lumina cea mai puternică izvorăşte din noi. Las-o să strălucească! Mulţumesc lui Dumnezeu pentru binecuvântările din viaţa mea", Viaţa este un spectacol frumos. Să trăieşti, să iubeşti, să respecţi, să te bucuri de ea şi să fii recunoscător! Viaţa este frumoasă", Cele mai frumoase lucruri în viaţă nu se cumpără cu bani: zâmbete, prietenie, companie bună”, a scris Consuelo pe Facebook.

 

Comentarii Facebook