Mutare BOMBĂ în showbiz! Vezi unde au plecat Găinușă și Dezbrăcatu



După ce au anunțat că pleacă de la Cronica Cârcotașilor, Mihai Găinușă, Codruț Kegheș, cunoscut mai bine ca și Dezbrăcatu, dar și întraga echipă care realiza matinalul de la Kiss FM au decis să se mute la Radio 21.

Contractul cu Kiss a expirat în luna iunie și am primit mai multe oferte de la posturi de radio. Am optat pentru Radio 21, unde voi realiza matinalul împreună cu echipa cu care am performat la Kiss. Toată echipa va veni cu mine la Radio 21.”, a spus Găinușă, potrivit paginademedia.ro.

Fostul cârcotaș a mai lucrat la Radio 21 în urmă cu peste 10 ani, în perioada 2000-2003, apoi s-a mutat cu Șerban Huidu la Kiss FM.

Găinușă a mai dezvăluit că emisiunea va ăncepe în septembrie și că a pregătit o altă emisiune, cu același nume, pentru TV.

„La începutul lui septembrie”, a răspuns Găinușă. „Pot să mai spun că emisiunea de la Radio 21 va avea același nume ca viitoarea emisiune de pe TV și că toată echipa de la radio va lucra și la emisiunea de televiziune”, a mai declarat Mihai Găinușă.

Comentarii Facebook