Motivul HALUCINANT pentru care un concurent Masterchef a renunțat la competiție: ”Eu nu am cuvinte” VIDEO


Concursul culinar Masterchef este în toi, iar concurenții care au reușit să treacă de preselecții se străduiesc să își păstreze locul în competiție.

Totuși, un concurent luat o decizie care i-a supărat atât pe jurați, cât și pe unii dintre ceilalți concurenți.

Florin Valea, concurentul care a impresionat la preselectii dupa ce a reusit sa gatesca frigarui folosind doar un cutit, a cerut sa fie eliminat dintr-un motiv cat se poate de absurd. Desi ar fi trebuit sa se concentreze doar asupra probei de maruntit legume, concurentul a fost foarte deranjat de prezenta in emisiune a travestitului Cora, potrivit site-ului competiției.

Florin nu a avut nicio ezitare in a-si vocifera nemultumirile in fata celor trei chefi: "Nu mi se pare normal sa vad barbati imbracati in femeie, cu peruca. Nu-mi doresc sa fiu nevoit ca pe parcurs sa fac echipa cu el".

"Tu esti militar. Lupti pentru drepturile oamenilor, ale tuturor oamenilor", a incercat chef FOA sa combata explicatia lui Florin. "Eu nu am cuvinte", a marturisit chef Patrizia.

Nici ceilalți concurenți nu au fost mulțumiți de decizia colegului lor, considerând că a irosit șansa altui participant de a lua șorțul.

Vezi AICI video.

Comentarii Facebook