Moș Crăciun îi plimbă pe copii cu trenulețul la Iulius Mall. Vezi ce spectacole vor mai avea loc



Iulius Mall Cluj dă startul sărbătorilor de iarnă în acest weekend, în 30 noiembrie, când clujenii se vor putea bucura de plimbări pentru copii cu trenuleţul lui Moş Crăciun, brad impozant, împodobit cu figurine şi personaje animate, decoraţiuni strălucitoare, foc de artificii, concert de colinde şi parada personajelor din poveşti.

Ca în fiecare an, în luna decembrie, Iulius Mall Cluj îmbracă haine de sărbătoare şi se transformă într-un tărâm de poveste. Te invităm duminică, 30 noiembrie 2014, să aprindem împreună luminile de Crăciun. La ora 18.00, Iulius Mall îi aşteaptă pe clujeni şi nu numai la un spectacol magic. Seara va debuta cu un impresionant foc de artificii, care va aduce bucurie celor prezenţi. În plus, cei mici vor avea prilejul de a se întâlni cu personajele preferate din poveştile lui Hans Christian Andersen, într-o paradă cu spiriduşi, reni, soldăţei de plumb etc. Momentul va fi marcat şi cu un concert de colinde, în Atriumul mall-ului, susţinut de talentaţii artişti ai grupului AD LIBITUM Voices”, anunță reprezentanții IPJ Cluj.


Iulius Mall Cluj va fi decorat cu ornamente aparte, care aduc veselie celor mici şi celor mari. În aşteptarea Moşului, clienţii se vor bucura de frumuseţea unui brad impunător, cu o înălţime de aproximativ 10 metri, împodobit cu figurine şi scenete animate.

Soldăţei, căluţi, colindători şi zâne vor prinde „viaţă”, spre încântarea publicului. Însă, principala atracţie pentru copii va fi trenuleţul lui Moş Crăciun, care îi va plimba pe princhindei, în cele cinci vagoane ale sale, prin Curtea de Onoare a Iulius Mall Cluj. În timpul călătoriei, prichindeii vor admira un ren gigant, realizat din instalaţii. Tabloul feeric de Crăciun va fi completat de nenumărate luminiţe strălucitoare, brazi împodobiţi, scenete tematice, globuri de mari dimensiuni, balerine suspendate şi multe alte elemente specifice.

Cele mai multe dintre decoraţiuni sunt unicat, lucrate manual, cu design 100% românesc. Luminiţe şi steluţe strălucitoare vor putea fi admirate şi în Iulius Parc, spre încântarea celor care preferă plimbările în aer liber.

De asemenea, luni, pe 1 decembrie, clujenii vor avea parte de un spectacol tradiţional. De la ora 18.00, tineri păstrători ai folclorului românesc îi vor încânta pe cei prezenţi cu un recital de muzică populară. Elevi ai Școlii Populare de Artă „Tudor Jarda” din Cluj, sub îndrumarea profesorului Claudiu Ciotleuş, vor reaminti semnificaţia zilei de 1 decembrie.


Comentarii Facebook