Mihai Trăistariu iese la atac: ” Andra, Lora sau Delia s-au prostituat”



Mihai Trăistariu și-a atacat dur mai multe colege de breaslă, printre care și Andra, Delia și Lora, despre care artistul spune că ”s-au prostituat”.

Cântărețul este nemulțuit de industria radio și de faptul că majoritatea artistelor care se lansează în ziua de azi reușesc să fie difuzate ”prostitându-se”.

Te lansezi ca o pitipoanca. Chiar si vedete cu voce au inceput sa se dezbrace, sa fie mai vulgare ca asa se poarta. E un trend extrem de vulgar si merge si in afara. Toate se conformeaza. Care nu se conformeaza e maturata, gen Luminita Anghel. Cele cuminti sunt date la o parte. Paula Seling e cuminte, pe cand Andra, Lora sau Delia s-au chilotat un pic, s-au prostituat - asta e cuvantul - ca sa poata reusi si sa fie difuzate la radio si chemate in concerte. Pe mine nu ma incanta, dar imi dau seama ca nu au de ales”, a spus Trăistariu într-un interviu pentru Ziare.com.

Lora a fost prima care a reacţionat la declaraţiile cântărețului.

Cred că doar se poartă genul ăsta de declaraţii ca să stârneşti ceva. E absurd să vin eu acum şi să spun << Nu m-am prostituat >>", a declarat Lora pentru Antena Stars.

Comentarii Facebook