Mihai Trăistariu face dezvăluiri de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cu cine s-a sărutat în concurs



Mihai Trăistariu a fost eliminat din concursul ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar nu după ce a fost supus unor probe de-a dreptul îngrozitoare.

Totuși, în timp ce își povestea experiența din Africa de Sud, artistul a mărturisit că a avut parte și de momente plăcute.

Câtărețul a recunoscut că, la un moment dat, a trebuit să se sărute cu Gina Pistol pentru a câștiga o probă.

Experienţa din junglă a fost unică, nu am mai avut parte de ceva asemănător până acum şi nici nu cred că aş mai vrea. Nu ştiu ce s-a văzut la televizor, însă eu vă pot spune că m-am înţeles foarte bine cu foştii parteneri de chin. Au fost şi probe aiurea în urma cărora mi-am atras antipatia, pentru că trebuia să-i trezesc la un interval de câteva ore cântând «Deşteaptă-te, române!». Însă au fost şi scene care s-au tăiat la montaj. Spre exemplu, trebuia ales un cuplu care să se sărute preţ de 20 de secunde pentru a primi 30 de minute de muzică. A fost aleasă Gina, iar apoi, când a trebuit să fie ales băiatul, eu m-am retras din cadru ca să nu mă pună pe mine. Ce credeţi, m-au ales chiar pe mine. A venit Ginuţa şi mi-a dat un pupic, aşa scurt, pe buze”, a declarat pentru Click! Mihai Trăistariu.

Comentarii Facebook