Mihai Petre a fost lovit cu microfonul în cap de un manelist la Românii au Talent



Mihai Petre a avut parte de un moment neașteptat la preselecțiile concursului ”Românii au Talent”, unde aproape a fost luat la bătaie de către manelistul Fernando de la Caransebeș.

Juratul a fost chiar lovit cu microfonul în cap de către manelist, din cauza faptului că i-a dat X în timp ce acesta interpreta o melodie pe scenă.

M-a enervat ca m-a intrerupt din cantat. Alesesem o piesa din Banat, cum ii place Andrei, insa Mihai Petre m-a intrerupt si mi-a dat X. Atunci m-am enervat si m-am dus la el. Am luat microfonul si l-am aruncat spre el. A ramas fara replica”, a declarat Fernando de la Caransebes pentru WOWbiz.ro.

I-am sters varful nasului, doar. A avut mare noroc, dar cred ca s-a speriat rau de tot. Dupa aia am plecat, n-am mai asteptat sa vad ce zic ceilalti din juriu. Oricum nu ma mai interesa, eu imi facusem treaba. Au venit reporterii de la PRO TV dupa mine, sa ma intrebe de ce l-am atacat si le-am spus si lor – daca-l prind pe Mihai Petre, il rup cu bataia. Sa invete muzica, la fel ca Andra, si dupa aia mai stam de vorba”, a mai spus Fernando.

Comentarii Facebook