Mihai Bendeac, reacție violentă pe Facebook, după ce a fost acuzat că a ”mânărit” finala iUmor: Te anunț că te bag în...



Actorul Mihai Bendeac a fost ținta unor numeroase acuze privind ”aranjarea” finalei concursului iUmor.

Gurile rele susțin că juratul i-ar fi pus pile câștigătoarei concursului, Doina Teodoru.

Reacția lui Bendeac nu a întârziat să apară, acesta postând un mesaj dur pe pagina sa de Facebook la adresa celor care l-au acuzat de favoritisme.

"În cazul în care faci parte dintre persoanele care îşi închipuie că, după o carieră de 15 ani, aş fi în stare să trag nişte sfori pentru a măslui câştigătorul unui concurs televizat, te anunţ că te bag în p..a mă-tii şi te somez să închizi televizorul sau să muţi pe Pro TV ori Kanal D ori de câte ori mă vezi.


Mulţumesc anticipat.

PS - Nu îmi este deloc simpatică ideea că se înregistrează finaluri false şi, în seara respectivă, în funcţie de vot, se pune caseta respectivă. Dar oricine are bănuieli, poate merge la Poliţie ori DNA. Asta deoarece sms-urile sunt pe bani şi, dacă ar face cineva mânării, se numeşte înşelăciune. Aş fi făcut eu plângerea, dar nu am avut niciodată senzaţia că ar fi ceva în neregulă. Sigur că nu va merge nimeni să depună plângere fiindcă a arunca cu rahat nu necesită a fi sigur că e ca tine. Arunci cu rahat din reflex şi pentru că ai frustrări din cauza faptului că eşti prost.

PPS - Doina Teodoru a avut un număr foarte bun. Menţionez că, deocamdată, la 34 de ani, încă nu am nevoie să pun pile, să dau bani, să fac favoruri pentru a f..e. Am destule oferte, nu vă faceţi griji", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.

Comentarii Facebook