Mihaela Rădulescu, în scandal cu presa din Austria: Mai bine ar fi să mă pupați în fund


Mihaela Rădulescu a avut o reacție explozivă la adresa unei publicații austriece în urma unui articol în care au numit-o bătrână.

Aceasta le-a adresat și o scrisoare deschisă jurnaliștilor responsabili pentru articol, sub forma unei postări pe blogul personal.

Mihaela Rădulescu îşi începe scrisoarea explicând că ştie ce este un scandal de presă, pentru că face faţă valului de critici de 25 de ani de când a apărut în viaţa publică din România. Ea a spus că este conştientă că în Austria este doar iubita lui Felix Baumgartner (46 de ani), însă le-a atras atenţia jurnaliştilor străini că nu le permite să scrie prostii desprea ea, tocmai pentru că îşi jignesc în primul rând compatriotul, potrivit click.ro.

Jurata de la ”Românii au talent” le-a sugerat acestora că ar face bine să-i recunoască valoarea sportivului austriac, amintindu-le recordurile pe care acesta le-a înregistrat, fiind primul om care a depăşit viteza sunetului în cădere liberă, sărind din stratosferă în 2012, şi nu criticând. Mihaela Rădulescu a luat foc după ce presa austriacă a publicat un articol, cu titlul "Felix şi bătrâna doamnă".

"O să rămâneți cu femeia cu barbă (n.r. - Conchita Wurst), care a un super erou național austriac, nu cu bărbați adevărați, care își riscă viața să obțină recorduri mondiale și să pună Austra pe harta bărbaților puternici, frumoși, adevărați", a scris Mihaela Rădulescu.

"Titlul este o glumă proastă a unui aşa zis jurnalist. Până şi fiul meu de 11 ani face glume mai bune, dar nu ar glumi niciodată pe seama vârstei unei doamne, indiferent de câţi ani are aceasta sau de felul în care arată, pentru că l-am crescut bine", a subliniat vedeta tv pe blogul personal.

"Nu poţi să-i zici unei femei că e bătrână decât dacă ţi-ai rupt dinţii când o muşcai de fund. Aşa că mai bine ar fi să mă pupaţi în fund, în fundul meu sexy", a adăugat aceasta.

Comentarii Facebook